rootfoot

Rochii de domnisoara de onoare: cum o alegi pe cea potrivita?

Afla cum sa alegi cea mai potrivita rochie de domnisoara de onoare si nu-ti va ramane decat sa te bucuri de petrecere.

 

 

Daca pentru rochia de mireasa cautarea incepe cu cateva luni inaintea evenimentului, sa stii ca nici descoperirea celor mai potrivite rochii de domnisoara de onoare nu este tocmai floare la ureche. Urmeaza sa indeplinesti acest rol la nunta celei mai bune prietene, sau esti mireasa si vrei sa alegi chiar tu rochiile pentru domnisoarele de onoare? Indiferent de situatia in care te afli, vei fi nevoita sa gestionezi cu abilitate cateva reguli nescrise de conduita vestimentara, pentru ca ceremonia si petrecerea de nunta sa devina nu doar niste experiente ireprosabile, ci si niste amintiri exceptionale.

 

Pare complicat? Ei bine, nu este, mai ales cu putin ajutor din partea noastra. Din randurile urmatoare vei afla cum sa te orientezi cu usurinta prin multitudinea de rochii pentru domnisoara de onoare si cum sa alegi modelul ideal.

 Rochie Darma rosie

Rochia domnisoarei de onoare trebuie sa faca echipa buna cu rochia miresei

 

 

E drept ca, in epoca victoriana, traditia spunea ca domnisoarele de onoare sa poarte rochii albe, la fel ca mireasa, insa astazi e preferabila o diferentiere cromatica intre tinute. Si ar fi chiar pacat sa ignori atatea nuante vibrante sau pastelate, care abia asteapta sa iti complimenteze tenul si silueta, evidentiind in acelasi timp frumusetea rochiei miresei. Daca la o petrecere outdoor, tonurile de corai, menta, lavanda sau ivoire se vor armoniza perfect cu décorulrustic si natural, o nunta organizata la restaurant cere o paleta coloristica mai intensa, nuantele de albastru regal, rosu capsuna sau verde smarald  impunandu-se drept vedete.

Incearca sa eviti rochiile foarte scurte sau mulate, alegand un model cat mai fluid si de o lungime potrivita atat pentru petrecerea de nunta, cat si pentru ceremonia de la biserica. Deasemenea, nu incerca sa epatezi prin etalarea unor bijuterii voluminoase sau stridente, nepotrivite cu rolul de ajutor si sprijin moral pentru mireasa. Poti alege insa unul din modelele de rochii de domnisoara in care se regasesc diverse detalii pretioase, precum paietele sau dantela brodata, iar nota de senzualitate o poti obtine printr-un design original.Rochie Darma

 

                                   Miss Grey iti recomanda ceva… intens

 

Mai exact, o rochie de un rosu intens, creata special pentru a-ti asigura experiente memorabile. Este vorba despre rochia lunga Darma, unul din modelele de rochii de domnisoara de onoare din noua colectie Miss Grey. Datorita taliei accentuate si a liniei fluide a fustei maxi din voal, aceasta piesa vestimentara este o alegere flatanta pentru cele mai diverse tipuri de silueta, iar manecile lungi confectionate integral din dantela brodata cu paiete ascund eventualele imperfectiuni. Vei aprecia cu siguranta crapatura laterala a fustei, un incantator element de design, care-ti confera o alura seducatoare si misterioasa.

Missgrey @ Feb 24, 2017 +