rootfoot

Rochii cu dantela scurte, la super reduceri

rochie-cu-dantela-scurtaIntreaba o femeie daca ii plac rochiile cu dantela. Intreaba-te pe tine daca iti plac rochiile cu dantela. In mod clar, raspunsurile negative vor fi extrem de putine. Asta pentru ca femeile din rochie-cu-dantelaintreaga lume sunt indragostite de acest material sofisticat, si, mai ales de rochiile din dantela.

Lungi sau scurte, colorate sau in tonuri neutre, aceste piese vestimentare sunt de nelipsit din dulapul oricarei femei. Daca nu iti mai amintesti cand ai purtat ultima data o rochie cu dantela, deschide-ti dulapul si verifica cu atentie. Daca nu exista nicio rochie cu dantela, cumpara-ti una de urgent. Si daca exista… Mai cumpara-ti una. Diferita. Colorata. Mai scurta sau mai lunga sau midi. In orice forma, model sau culoare care consider ca te avantajeaza, numai sa fie o rochie cu dantela.

Deosebit de sofisticate, rochiile cu dantela iti evidentiaza feminitatea mai mult decat orice alt material. Atunci cand porti o astfel de piesa vestimentara, nici nu mai e nevoie sa abuzezi de accesorii, pentru ca este sufficient de eleganta incat sa nu mai aiba nevoie si de alte elemente. Campania de reduceri  Miss Grey continua, astfel ca astazi te surprindem cu o promotie de zile mari: trei modele superbe de rochii cu dantela, la cele mai mici preturi pe care ti le poti imagina!

Rochia cu dantela bordo Anais este perfecta pentru iesirile in club, sau alte categorii de evenimente la care iti doresti o aparitie deosebit de provocatoare si eleganta. Lantul auriu din talie iti accentueaza silueta, iar manecile ii confera un aer chic si modern, astfel ca vei face furori pe ringul de dans!


Cauti o rochie cu dantela pentru cocktailuri sau evenimente cu tenta mai formala? In acest caz, alege rochia cu dantela Marcie, confectionata din material elastic ce se muleaza discret pe rochie-cu-dantelaformele tale si iti confera o alura feminina, eleganta si simpla simultan.

Daca iubesti atat de mult dantela incat iti doresti sa o iei cu tine si la plimbare, rochia Smarald Ice este alegerea perfecta pentru tine: rochia cu dantela smarald suprapusa peste o captuseala bej, iti accentueaza talia datorita centurii subtiri si iti confera un aer tineresc datorita modelului asimetric. Cu tocuri sau ghetute, rochia cu dantela verde smarald te poate insoti oriunde, chiar si in sezonul rece.

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti rochiile cu dantela scurte preferate, din categoria super-reduceri. 90 de lei este un pret mic pentru eleganta, nu crezi? Asa ca profita, si straluceste!

Missgrey @ Jan 28, 2015 +