rootfoot

Rochii XXL conice din dantela

Rochiile XXL se regasesc, astazi, in cele mai frumoase stiluri si modele, create de catre designeri special pentru femeile care poarta marimi mari. Rochiile pe masuri mari vor varia intotdeauna in lumea modei,  rochie-xxl-conica-dantelain functie de designer-ul care le creeaza sau de magazinul care le comercializeaza, iar popularitatea acestora devine din ce in mai mare, pe masura ce tot mai multe femei populare de la Hollywood promoveaza ideea de beauty at any size. Comparativ cu anii trecuti, rochiile XXL de astazi sunt mult mai variate ca optiuni, dar si calitatea lor a ajuns la un nivel mult mai ridicat. Pentru ca ai numeroase modele si stiluri dintre care sa iti alegi rochiile XXL favorite, este necesar sa stii dinainte care sunt avantajele siluetei tale, care sunt aspectele pe care doresti sa le pui in evidenta si care sunt elementele pe care doresti sa le ascunzi. Intotdeauna, o tinuta de succes se construieste pornind de la alegerea modelului potrivit de rochita. 

Daca esti fericita posesoare a unei siluete voluptoase de tip clepsidra, iti recomandam sa porti rochii XXL conice. Dorite de catre majoritatea femeilor datorita senzualitatii si feminitatii pe care o confera oricarei purtatoare, rochiile conice sunt adesea evitate pentru ca urmaresc liniile corpului, existand riscul ca anumite zone pe care dorim, de fapt, sa le tinem ascunse, sa fie puse in evidenta. De asemenea, multe femei sunt reticente atunci cand vine vorba de achizitionarea rochiilor conice si din cauza faptului ca este posibil sa nu isi gaseasca dimensiunile potrivite. Iata ce trebuie sa stii, de fapt: cu atitudinea potrivita, cateva accesorii si alegerea masurii corecte, o rochie conica poate sa arate bine si pe o silueta XXL! 

Create in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, rochiile XXL conice marca Miss Grey iti pun in evidenta formele feminine, mulandu-se discret pe liniile siluetei tale. Potrivite pentru numeroase evenimente speciale, si indragite de catre foarte multe femei, rochiile conice Tania revin acum disponibile si in marimi mari! Astfel, daca asteptai demult o rochie XXL conica, acum o poti achizitiona. Confectionate integral de dantela, rochiile XXL conice Tania sunt disponibile in trei culori splendide, ideale pentru aceasta toamna: verde smarald, gri-azur si rosu, toate cu accente stralucitoare, care le confera un plus de farmec si eleganta, transformandu-le in tinute ideale pentru cele mai speciale ocazii. Spatele usor decupat compenseaza absenta decolteului, iar manecile scurte acopera usor partea superioara a bratelor, avantajandu-te. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si comanda-ti rochiile XXL conice din dantela in trei culori fermecatoare, ideale pentru tinutele festive ale acestui sezon!

 

Missgrey @ Oct 28, 2015 +