rootfoot

Rochii de seara din voal: cum le alegem si cum le purtam

Pentru o aparitie seducatoare si deosebit de feminina la un eveniment special se iau urmatoarele: o atitudine optimista, o pereche de pantofi delicati si unul din modelele de rochii de seara din voal, acela care se potriveste siluetei tale, personalitatii, dar si ocaziei. Ingredient de nelipsit din garderoba femeii elegante, rochia din voal se distinge prin felul in care „se misca” odata cu tine, invaluindu-te intr-un aer diafan, de printesa.

 

Cum alegi rochiile de seara din voal in functie de silueta

 

Exista cate o solutie pentru orice problema si o rochie pentru orice silueta. Trebuie doar sa fii sincera cu tine insati si sa-ti identifici exact acele zone mai putin armonioase ale corpului pentru a putea alege modelul adecvat de rochii de seara din voal. Poti incepe cautarile chiar printre modelele de rochii elegante semnate Miss Grey, realizate in atelierul propriu.

 

Astfel, daca ai o silueta baietoasa, dreapta, poti face senzatie la un eveniment special purtand rochii croite pe corp, care-ti accentueaza talia si au diverse detalii in zona bustului, pliuri sau volane. Deasemenea, poti alege cu incredere rochii de ocazie din triplu voal, un material la fel de delicat, dar care „cade” mai greu si creeaza volume.

 

O silueta para, cu solduri late si bust mic, va arata impecabil in rochii lungi cu corset. Astfel, soldurile vor fi ascunse sub fusta din voal cu o croiala cat mai fluida, iar umerii vor fi scosi in evidenta. Unul din modelele Miss Grey de rochii de ocazie din voal, Bertha,  ilustreaza perfect felul in care o tinuta din voal, cu detalii originale din dantela brodata in nuante pudrate de roz, echilibreaza frumos proportiile cu ajutorul volanelor pe un umar.

 

Silueta caracterizata prin umeri lati si solduri inguste se poate redefini foarte usor cu ajutorul unei rochii de seara din voal cu o croiala care surprinde prin detalii voluminoase in partea de jos, fie ca e vorba de suprapuneri, volane sau broderii.

   

Cum porti rochiile elegante din voal

 

Daca rochia vaporoasa din voal e de nelipsit din reteta feminitatii elegante, nu uita si de celelalte ingrediente: accesoriile si atitudinea.

 

Pentru a nu crea un contrast vizual prea dur, incearca sa alegi, pentru rochiile lungi de ocazie confectionate din voal, sandale cu barete delicate, pantofi cu varful decupat sau stiletto. In orice caz, evita modelele pumps sau cu platforma.

Nu exagera nici cu bijuteriile, daca vrei sa pastrezi alura diafana, si orienteaza-te catre cerceii cu design subtil. Daca rochia din voal nu are volane sau alte detalii voluminoase, poti purta si coliere statement.


In ce priveste atitudinea, tine minte ca nu e suficient sa porti rochii de seara din voal delicate, ci si tu trebuie sa te misti gratios, sa ai o postura corecta si sa eviti miscarile bruste.

Missgrey @ May 05, 2017 +