rootfoot

Rochie de bal lunga in culori neutre - pentru amintiri de neuitat

Momentul absolvirii este una dintre acele ocazii pe care trebuie sa ti-o amintesti cu placere toata viata. Iar pentru asta, este nevoie de o rochie de bal pe masura importantei evenimentului si a asteptarilor tale. Avand in vedere numeroasele modele care iti sunt puse la dispozitie, alegerea rochiei de bal perfecte poate sa fie de-a dreptul dificila, cu atat mai mult cu cat nu ai avut timpul sau dispozitia necesare pentru a te apuca din timp de cautarea modelului ideal. Probabil mai ai cateva saptamani pana la balul de absolvire, si incepi sa fii stresata de ideea ca inca nu ti-ai gasit rochia de bal cu ajutorul careia sa iti creezi amintiri de neuitat. Daca te identifici cu aceasta situarie, ti-am pregatit articolul potrivit. 

Luand in considerare timpul efectiv limitat pe care il ai la dispozitie pana la marele eveniment, iti recomandam sa optezi pentru acele modele de rochii de bal care iti permit sa stralucesti indiferent de conformatie sau trasaturi. Alege culori flatanterochie-de-bal-lunga-bej la modul universal, alege texturi simple si difanae, modele clasice care flateaza orice tip de silueta si cu siguranta vei reusi sa impresionezi prin aparitia ta fara prea mult efort, reusind, totdata, sa iti afirmi si propria personalitate prin tinuta. 

Recomandarea de astazi in acest sens este rochia de bal lunga Athena. Confectionata din voal fin in tonuri delicate si feminine de bej, rochia lunga de bal reuseste sa iti puna in valoare silueta datorita croielii in stil A-line, care ii permite sa se muleze discret pe partea superioara a corpului si sa iti evidentieze talia, lasand fusta diafana sa cada lin pe langa corp. Bustul fronsat, in combinatie cu banda subtire din talie si cu colierul de la baza gatului transforma rochia de bal lunga intr-o bijuterie vestimentara ce iti va asigura toate complimentele invitatilor. 

De ce iti recomandam o rochie de bal lunga? Ideea este ca absolvirea e un moment ce trebuie marcat printr-o tinuta spectaculoasa, iar acest stribut se confera unei tinute dupa mai multe criterii: fie alegi un croi simplu intr-o culoare extravaganta si puternica, fie alegi o culoare mai blanda cu un design mai indraznet, fie alegi o textura iesita din comun si atunci culoarea sau design-ul trebuie sa tempereze aceasta caracteristica a rochiei tale. Pentru ca iti recomandam culorile neutre pentru un plus de eleganta si feminitate, dar si pentru gradul ridicat de versatilitate pe care il are, este de la sine inteles de ce iti sugeram sa alegi o rochie lunga si nu una scurta. 

Cu rochia de bal lunga Athena, vei straluci cu siguranta la acest eveniment important, pe care ti-l vei aminti pentru totdeauna!

Missgrey @ May 10, 2016 +