rootfoot

Rochii la reducere: e timpul sa fii in pas cu moda!

Primavara este momentul ideal pentru a ne schimba garderoba, pentru a aduce un plus de originalitate si eleganta tinutelor noastre si pentru a ne reimprospata imaginea. Asteptarile noastre, insa, nu coincidrochii-la-reducere-primavara-2015 intotdeauna cu bugetul pe care il avem la dispozitie, astfel ca renuntam sa ne achizitionam obiecte vestimentare noi si, implicit, renuntam sa ne aliniem cu moda. Pentru ca Miss Grey isi doreste sa iti fie intotdeauna alaturi, indiferent de eveniment sau sezon, ne-am gandit sa intampinam primavara intr-un mod original: cu rochii la reducere pentru orice tip de silueta sau ocazie! 

Reducerile de primavara la cele mai importante confectii pentru doamne si domnisoare - rochiile - sunt o oportunitate de care trebuie sa profiti, chiar si daca te rezumi la o singura achizitie! Pentru garderoba ta, orice rochie eleganta sau casual in plus sau minus conteaza. Iti punem la dispozitie peste 50 de modele de haine de dama, astfel incat sa ai de unde alege. Rochiile la reducere Miss Grey sunt create astfel incat sa acopere o gama larga de ocazii si evenimente, astfel ca vei gasi modele ideale atat pentru iesirile obisnuite, casual, cat si pentru momentele cu adevarat pretentioase. 

rochii-la-reducere-primavara-2015Create astfel incat sa flateze orice tip de silueta, rochiile la reducere pe care ti le punem la dispozitie sunt piesele vestimentare de care ai nevoie pentru a fi in pas cu tendintele de pe scena internationala a modei. Poti incepe cu o rochie neagra versatila, foarte simplu de purtat si accesorizat, care te pune in valoare: confectionata din jerse de bumbac elastic, rochia neagra impresioneaza prin design-ul asimetric usor excentric, si versatilitate: o poti purta la cele mai speciale evenimente, sau la o simpla iesire in oras, in functie de nevoile si imaginatia ta. 

Esti in cautarea unei tinute indraznete? Iti recomandam rochia rosie la reducere Celia, confectionata din material elastic si cu insertii de dantela fina neagra in zona decolteului. Design-ul usor asimetric o transforma intr-o tinuta chic si moderna, in vreme ce detaliul din dantela ii sporeste eleganta si atrage atentia asupra bustului tau, pentru un plus de alura seducatoare. O poti purta in club sau la o iesire cu prietenii. Rochia Celia este disponibila si pe negru, astfel incat sa se potriveasca preferintelor tale. 

 

Missgrey @ Apr 01, 2015 +