rootfoot

Cum sa porti rochia cu spatele gol?

Rochiile cu spatele gol sunt un accesoriu vestimentar pretentios pentru majoritatea femeilor. Desi incantatoare prin definitie, o rochie cu spatele gol poate sa fie adesea o provocare pentru multe femei, datorita faptului ca necesita mai multa atentie in ceea ce priveste maniera in care aceasta trebuie imbracata pentru a evidentia frumusetea naturala a purtatoarei. 

Daca indragesti rochiile cu spatele gol, dar pana acum te-ai temut sa adopti o asemenea tinuta din cauza faptului ca nu erai sigura cum anume sa o porti pentru a impresiona intr-o maniera pozitiva si a atrage toate complimentele, atunci citesti articolul potrivit. Exista cateva reguli generale de bun simt de care trebuie sa tii cont atunci cand porti o rochie cu spatele gol, si vei observa ca pe masura ce te familiarizezi cu ele, vei indrgai din ce in ce mai mult  acest model de tinute si vei incepe sa il porti la din ce in ce mai multe evenimente deosebite. 

rochie-cu-spatele-gol-verdeO rochie cu spatele gol, pentru a avea efectul dorit si pentru a-i valorifica la maximum farmecul, trebuie purtata fara sutien. Astfel ca atunci cand adopti o asemenea tinuta trebuie fie sa optezi pentru un model cu cupe, fie sa iti achizitionezi un sutien special creat pentru rochiile cu spatele gol. Ai grija, de asemenea, sa optezi pentru un model de rochie cu spatele gol care sa aiba un design potrivit pentru tipul de eveniment la care participi. Intrucat spatele decupat iti confera senzualitate, in general acest aspect este compensat de absenta unui decolteu adanc, pentru a crea proportii armonioase in ceea ce priveste imaginea ta. Nu este necesar sa incarci o rochie cu spatele gol cu numeroase accesorii, pentru ca aceasta trebuie sa ramana punctul focal al imaginii tale. 

Inspira-te din propunerea noastra de rochii cu spatele gol si asigura-ti momente de neuitat la orice ocazie speciala: confectionata din jerse creep, rochia cu spatele gol Emily se remarca prin croiala conica, ce ii confera capacitatea de a-ti urmari subtil liniile corpului, evidentiindu-ti formele feminine. In plus, culoarea puternica cu tenta luxurianta, verde smarald, sporeste farmecul acestei creatii vestimentare versatile. Spatele gol este atent conturat de doua revere care se aseaza frumos sub forma unei fundite elegante si romantice, iar lungimea midi ii confera versatilitatea necesara pentru a putea fi purtata la o gama variata de ocazii speciale. 

Te invitam sa iti alegi rochia cu spatele gol favorita de pe site-ul nostru, pe care sa o porti tinand cont de recomandarile noastre. 

Missgrey @ May 21, 2016 +