rootfoot

Rochii de cununie civila: alege cele mai feminine culori si modele

Rochiile de cununie civila reprezinta o categorie vestimentara speciala, aflata undeva la limita dintre extravaganta si sofisticarea rochiilor de mireasa si confortul unei rochii de ocazie. Data fiind pozitia speciala pe care rochiile pentru cununie le detin in lumea modei, si avand in vedere momentul important pe care il marcheaza pentru fiecare femeie in parte, este usor de inteles motivul pentru care alegerea modelului perfect poate sa fie extrem de presanta. 

Rochia de cununie civila pentru care optezi ar trebui sa iti vina perfect, si asta nu doar pentru ca toate privirile vor fi indreptate asupra ta si a tinutei tale, ci si datorita semnificatiei simbolice pe care acest moment o detine pentru tine si pentru evolutia ta. 

rochie-de-cununie-civila-dantela-somonNu exista o reteta ideala in cea ce priveste alegerea rochiilor de cununie civila perfecte, insa iti punem la dispozitie cateva directii generale care te pot sustine ca directii atunci cand iti cauti o astfel de tinuta: la fel ca si atunci cand achizitionezi o rochie de ocazie pentru un eveniment special, acorda extrem de multa importanta modelului ales, intrucat acesta este obligatoriu sa aiba o croiala care sa te avantajeze la maximum din punct de vedere fizic. Al doilea element important in functie de care va trebui sa iei decizia finala in privinta rochiei de cununie civila este materialul. Opteaza pentru texturi luxuriante, rafinate, de o eleganta eterna, pentru a sublinia caracterul ocaziei speciale; dantela este o alegere ideala in acest sens, pentru ca este unul dintre cele mai sofisticate materiale, care cel mai adesea este asociat cu nuntile. Si, nu in ultimul rand, fii atenta sa optezi pentru o culoare deosebita, care, pe langa faptul ca ti se potriveste, sa inspire sofisticare si rafinament in concordanta cu ceea ce cununia civila inseamna pentru tine. 

O recomandare ideala care iti poate servi drept sursa de inspiratie in alegerea rochiei de cununie civila perfecta este rochia eleganta Amira. Confectionata din dantela luxurianta, in cele mai feminine si delicate tonuri de somon pastel, rochia de cununie civila reuseste sa se muleze subtil pe formele tale, conferindu-ti o alura ingrijita, seducatoare si feminina, datorita croielii conice care ii confera aceasta capacitate. In combinatie cu nuanta dulce, textura luxurianta a dantelei devine un element care atrage atentia fara niciun efort din partea ta, in vreme ce lungimea midi ii confera gradul necesar de formalitate pentru a deveni tinuta ideala de cununie civila.

Tu ce modele de rochii de cununie civila preferi, dintre cele pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru?

Missgrey @ May 03, 2016 +