rootfoot

REDUCERI la rochii cu spatele gol

rochie-cu-spatele-gol-reducereIubim rochiile cu spatele gol pentru efectul misterios pe care il confera oricarei purtatoare, pentru simplitatea si versatilitatea lor. Iar o garderoba careia ii lipsesc rochiile nu spatele gol, nu este o rochie-cu-spatele-gol-reduceregarderoba completa. In plus, nu exista un moment mai potrivit pentru schimbarea garderobei decat... primavara. Acum poti afla care sunt trendurile acestui an pentru sezonul cald, si tot acum e necesar sa renunti la foarte multe dintre hainele pe care obisnuiai sa le porti in sezonul rece. Si, de acum inainte, evenimentele speciale vor deveni o activitate obisnuita, si vei primi invitatii la petreceri mult mai des decat inainte... Tocmai pentru ca stim cat de mult iti doresti sa nu fii surprinsa nepregatita, iti venim in intampinare cu reduceri la cele mai frumoase rochii de sezon. 

Primavara anului 2015 se remarca prin preferinte aparte: culorile pastel, deisgn-urile simple si croiurile care iti pun evidenta formele tale feminine sunt tendintele principale in materie de moda. In acest sezon, renuntam la rochiile exagerat de scurte si extrem de decoltate, in favoarea rochiilor midi, a caror lungime este apreciata ca fiind noua definitie a senzualitatii. Si, in locul culorilor foarte puternice, optam pentru culori pastel, care ne indulcesc imaginea si ne confera o aparitie delicata, indiferent de eveniment. Primavara aceasta, ne dorim sa iesim in evidenta prin tinute simple, deosebit de delicate si feminine, dar care pastreaza aerul provocator si misterios. 

Pentru aparitii elegante si feminine, iti recomandam rochiile cu spatele gol Irissa, foarte simplu de purtat si accesorizat, si deosebit de confortabile. Materialul se muleaza discret pe formele tale, evidentiindu-ti liniile siluetei, iar spatele gol compenseaza absenta decolteului, conferindu-ti un plus de mister si eleganta. Poarta rochia cu spatele gol in tonuri vibrante de rosu, si te vei remarca la orice eveniment printr-o imagine foarte eleganta, sofisticata si clasica simultan, la un pret promotional - doar 90 de lei!

Daca preferi culorile pastel, poti opta pentru rochia cu spatele gol corai sau roz pudra, care iti vor conferi o imagine dulce si feminina, care va atrage numai complimente, indiferent de evenimentele la care alegi sa o porti. Accesorizata cu un machiaj in tonuri neutre, de primavara, si cu o pereche de cercei, rochiile cu spatele gol in nuante pastel devin cele mai pretioase tinute la care puteai visa. 

rochie-cu-spatele-gol-reducere

Pentru o cina romantica intr-un local pretentios, iti recomandam rochia cu spatele gol Irissa nude. Confectionata din material elastic, rochia la reducere se aseaza exact pe formele tale, urmarind liniile corpului si valorificandu-ti formele feminine. Culoarea neutra, asemanatoare cu cea a pielii, iti sporeste luminozitatea si eleganta, astfel ca vei avea parte de momente de neuitat intr-un outfit perfect. 

rochie-cu-spatele-gol-reducere

 

Missgrey @ Apr 02, 2015 +