rootfoot

Rochii elegante la reducere

Rochiile elegante nu sunt niciodata suficiente pentru garderoba unei femei. Indiferent de sezon, intotdeauna o rochie eleganta este binevenita in sifonierul tau. Mai ales daca este vorba si despre un model versatil, care poate fi purtat cu usurinta la mai multe categorii de evenimente. 

Astazi, iti recomandam doua rochii elegante la reducere ideale ca tinute pentru birou, pentru iesit in oras sau pentru o aniversare. Simple, dar in acelasi timp rafinate si feminine, rochiile la reducere pe care ti le propunem astazi sunt perfecte pentru sifonierul unei femei care isi doreste sa impresioneze intotdeauna prin eleganta, rafinament si delicatete. 

rochii-la-reducereFura toate privirile cu ajutorul unei rochii elegante la reducere in tonuri pasionale de rosu. Confectionata din material elastic, rochia la reducere Shopie rosie impresioneaza prin senzualitate si eleganta. Croial in stil conic ii permite sa iti evidentieze discret liniile corpului, atragand atentia asupra formelor tale, in vreme ce butonii aurii atent pozitionati in doua siruri paralele si buzunarele false ii confera o alura office. Perfecta pentru birou, dar si pentru intalniri de afaceri, petreceri sau aniversari ori alte evenimente speciale, rochia este un plus pentru garderoba ta festiva.

Fa-te remarcata in fiecare zi cu o tinuta feminina, purtand rochia eleganta le reducere Sophie bordo. Impresionanta datorita culorii fermecatoare, dar si a designului simplu, rochia conica iti pune in valoare silueta si atrage atentia prin butonii aurii ce iti asigura un aspect elegant si impunator. 

Alege-ti rochia eleganta la reducere favorita, si construieste-ti o garderoba diversificata si feminina!

Missgrey @ May 22, 2016 +