rootfoot

Modele de rochii de ocazie care te fac sa pari mai inalta

Nici chiar pana la bec, dar parca ti-ar fi placut sa fii putin mai inalta, ca sa porti purta orice modele de rochii de ocazie fara sa te ingrijorezi ca picioarele tale ar parea prea scurte. Insa realitatea e ca nu ai, de fapt, nevoie de centimetri in plus, ci doar de cateva trucuri de care sa profiti atunci cand alegi tinutele elegante pentru petrecerile la care esti invitata. Ai sa vezi ca, odata ce afli care sunt aspectele carora trebuie sa le acorzi putina atentie, vei deveni experta in descoperirea celor mai frumoase rochii de seara pentru fete scunde si prietenele tale micute de statura iti vor cere bucuroase sfatul.

 

Modele lungi de rochii de seara pentru fete scunde? Desigur!

 

   

Nu stiu cine si de ce a imprastiat zvonul ca fetele mici de statura nu trebuie sa poarte modele de rochii de ocazie lungi, insa e cat se poate de clar ca nu e adevarat. E suficient sa arunci o privire in colectiile Miss Grey de rochii lungi ca sa descoperi o multime de tinute croite in asa fel incat sa te faca sa pari mai inalta.

Atata vreme cat talia este bine marcata si fusta este confectionata dintr-un material fluid, care cade drept pe langa corp, ochiul privitorului va vedea o linie verticala care creeaza iluzia de inaltime. Rochia verde Darma, realizata din dantela brodata si voal, are avantajul suplimentar al slitului lateral, care dezvaluie senzual piciorul intr-un look menit sa primeasca numeroase complimente.

Ai grij? totusi ca tivul s? nu se opreasc? la nivelul gleznei sau s? nu fie suficient de lung si s? arate ciudat in combinatie cu tocurile pe care, stii deja, le porti obligatoriu cu aproape toate modelele de rochii de ocazie.

 

Mizeaza pe tinute monocrome si decupaje in V

 

   

Din fericire, privirea poate fi pacalita destul de usor, iar cele mai potrivite rochii de seara pentru fete scunde sunt cele monocrome. Sigur ca prima varianta la care te gandesti este cea a clasicei monocromii negre, dar de ce sa nu te joci putin cu nuantele puternice, precum rosul bordo, verdele proaspat sau albastrul marin? La urma urmelor, vrei sa fii in centrul atentiei, nu-i asa?

 

Tinutele elegante cu decolteu in V manipuleaza optic proportiile si da impresia unui bust alungit, iar daca vrei sa impresionezi prin sofisticare, alege o rochie de seara cu spatele decupat in V, precum rochia Erin bordo din colectiile Miss Grey.

 

Ce accesorii porti cu modelele de rochii de seara pentru fete scunde?

 

Evita, in primul rand, posetele prea mari, care contrasteaza cu proportiile tale, si alege plicurile sau clutchurile delicate. Poarta sandale sau pantofi cat mai decupati pe picior, fara bareta pe glezna, si ai grija ca tot ce inseamna cordon sau curea sa fie cat mai inguste.

Nu in ultimul rand, ia-ti masurile corect atunci cand comanzi online modele de rochii de ocazie, pentru a beneficia la maxim de efectele flatante ale tinutelor care te fac sa pari mai inalta.

 

Missgrey @ May 07, 2017 +