rootfoot

Rochii elegante la reducere de Valentine's Day!

Sarbatorim iubirea oferindu-ti un weekend de reduceri la rochiile elegante din noua colectie de primavara Miss Grey! In perioada 12-14 februarie 2016, ai un discount de 10% la toate orice rochie eleganta din cea mai recenta colectie. Fie ca iti doresti sa te rasfeti cu o noua achizite vestimentara cu aceasta ocazie, fie ca visezi la o tinuta cu ajutorul careia sa iti impresionezi jumatatea, sau poate pur si simplu indragesti rochiile si vrei ca garderoba ta sa fie in permanenta reimprospatata cu noi si noi piese vestimentare, noua colectie de rochii elegante si de seara marca Miss Grey este reperul esential de stil. Punandu-ti la dispozitie o gama variata de texturi, stiluri si culori, rochiile elegante la reducere din prima colectie de primavara Miss Grey iti asigura confortul si eleganta necesare pentru gusturile si stilurile personale ale fiecarei femei, indiferent de preferinte.

rochie-de-seara-scurta-verdeMaterialele de calitate superioara, aduse tocmai din Dubai, ne-au inspirat cu alura lor orientala in asa fel incat am creat cu drag in atelierul propriu din Bucuresti modele de rochii elegante definite de simplitate, rafinament, stil si feminitate. Gradul ridicat de versatilitate al rochiilor elegante iti permite sa le porti in cele mai variate contexte, dar si sa le accesorizezi in cele mai inovative moduri, indiferent ca optezi pentru o aparitie mai extravaganta sau una extrem de simplista. Croite in asa fel incat sa iti urmareasca discret liniile corpului, rochiile elegante la reducere flateaza orice tip de silueta, conferindu-i feminitate la superlativ, astfel ca este imposibil sa nu gasesti cel putin un model de care sa te indragostesti si pe care sa ti-l doresti in propria garderoba. 

Rochiile elegante de zi la reducere sunt excelente pentru garderoba oricarei femei care isi doreste sa surprinda placut intotdeauna, prin aparitii simple si de efect. Confectionate din jerse elastic de inaltarochie-eleganta-scurta-rosie calitate, rochiile de zi Latiffa iti aduc o nota feminina prin design-ul conic, eleganta prin simplitatea stilului si usor formala prin lungimea midi, care o transforma intr-o tinuta excelenta pentru mai multe categorii de evenimente. Disponibila in doua culori seducatoare - albastru regal si visina putreda cu accente marsala, rochia eleganta de zi Latiffa nu poate lipsi din garderoba ta feminina, indiferent de sezon sau ocazie. Achizitioneaz-o in acest weekend, si beneficiaza de reducerea de 10%!

Esti o fire pragmatica si usor pesimista, si stii ca, in ciuda evenimentului special din weekend, tot va incepe o noua saptamana de munca? Avem surpriza perfecta si pentru tine: rochiile office din colectia de primavara Miss Grey, care sunt, si ele, disponibile cu 10% discount. In cele mai vibrante nuante de rosu aprins, albastru regal, visina putreda sau negre, rochiile elegante office impresioneaza nu doar prin design-ul simplu si feminin, care, prin liniile drepte, confera siluetei tale o alura usor formala, insa plina de eleganta si rafinament. Accesoriile aurii din nasturi pozitionati diferit, in functie de designul rochiilor elegante, adauga un plus de farmec tinutelor office, astfel ca este imposibil sa treci neobservata, chiar si la birou. 

Iar daca iti doresti o rochie eleganta de seara cu ajutorul careia sa cuceresti inimile si privirile tuturor, opteaza pentru creatiile Irem, disponibile in trei culori seducatoare: albastru regal, verde smarald si violet. Confectionate din dantela sofisticata brodata manual cu pietre pretioase si din tafta rafinata, aduse tocmai din Dubai pentru a capata o forma care sa defineasca feminitatea in atelierul nostru din Bucuresti, rochiile elegante de seara se remarca rpin rafinamentul exceptional de care dau dovada atat prin compozitia materialelor, cat si prin structura designului si a texturii. 

In acest weekend, profita de reducerile la rochiile elegante Miss Grey din colectia de primavara, si comanda-ti favorita!

Missgrey @ Feb 12, 2016 +