rootfoot

Rochii scurte elegante la reducere, pentru ocaziile verii

Cu atat de multe petreceri, intalniri romantice, cocktailuri sau iesiri in club pe care urmeaza sa le ai in aceasta vara, este neaparata nevoie ca rochiile scurte elegante sa nu iti lipseasca din garderoba. Pentru cele mai speciale ocazii ale acestei veri, alege rochiile elegante scurte pe care Miss Grey ti le pune la dispozitie. Astazi, iti recomandam trei modele superbe de rochii la reducere, pe care ar trebui sa le ai in aceasta vara. Rochiile scurte elegante au avantajul de a se potrivi mult mai bine sezonului, si de a-ti pune in evidenta picioarele bronzate. In functie de preferintele tale, poti opta pentru rochii elegante scurte viu colorate, pastelate, din tul, dantela sau cu print, astfel ca este imposibil sa nu iti gasesti preferata! 

rochie-scurta-elegantaSingurul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand te gandesti sa iti achizitionezi o rochie eleganta scurta este modelul; gandeste-te la rochiile scurte pe care le-ai mai purtat in trecut,rochie-scurta-eleganta-neagra aminteste-ti ce tip de design te avantajeaza cel mai bine, si incearca sa alegi un model similar sau cat mai apropiat. Indeazneste sa incerci culori noi, texturi noi, combinatii noi, astfel incat indiferent pentru cate evenimente vei alege aceeasi rochie scurta eleganta, sa surprinzi intotdeauna printr-o aparitie stilata si provocatoare. Rochiile scurte elegante Miss Grey sunt create astfel incat sa flateze orice tip de silueta, si sa iti confere o aparitie inegalabila la cele mai speciale ocazii din viata ta. Iar astazi, iti oferim trei modele superbe de rochii scurte elegante la reducere, ca sa le adaugi garderobei tale de sezon si sa stralucesti!

Daca te afli in cautarea unei rochii scurte elegante versatile, pe care sa o poti purta atat in cadrul evenimentelor speciale, cum ar fi petrecerile, dar si la simple iesiri in oras cu prietenii, iti recomandam rochia la reducere Blanche. Impresionanta datorita culorii vibrante si a imprimenului cu fluturi albi, rochia eleganta scurta este de nelipsit din garderoba ta de primavara tocmai datorita versatilitatii ei. O poti accesoriza cu balerini, espadrile sau tocuri inalte, in functie de evenimentul la care alegi sa o porti, si, indiferent de look-ul pentru care vei opta, vei arata superb. 

rochie-scurta-elegantaIti doresti sa adaugi garderobei tale o rochie eleganta neagra suficient de eleganta incat sa fie purtata la cele mai speciale ocazii ale verii? Opteaza pentru rochia la reducere Ines. Confectionata din tul negru si cu bust din dantela paietata, rochia scurta neagra iti confera un farmec aparte, evidentiindu-ti formele feminine indiferent unde alegi sa o porti. Poti sa o alegi atat pentru petreceri de tip cocktail, cat si pentru evenimente de seara, pentru ca, in functie de modul in care vei alege sa o accesorizezi, rochia iti va conferi o eleganta aparte, care va atrage atentia asupra ta. Combinatia dintre cele mai sofisticate materiale - dantela si tul - si clasica culoare neagra o transforma intr-un must-have pentru garderoba fiecarei fashioniste. 

Pentru ca pastelurile se numara printre vedetele acestei veri, asigura-te ca din garderoba ta festiva nu lipseste o rochie scurta de ocazie in tonuri pastelate, feminine. Rochia scurta eleganta April este confectionata din tul alb si dantela galbena, si impresioneaza prin alura deosebit de eleganta si sofisticata pe care o confera oricarei purtatoare. O poti purta la cele mai somptuoase ocazii, si vei atrage atentia cu siguranta, printr-o tinuta eleganta, feminina si delicata, care iti pune in valoare trasaturile si formele feminine. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti rochiile scurte elegante la reducere favorite, pe care sa le adaugi garderobei tale de vara! 

 

Missgrey @ Jun 19, 2015 +