rootfoot

Rochii midi pentru cele mai deosebite ocazii din viata ta

Daca nu ai in sifonier rochii midi, grabeste-te sa remediezi aceasta problema. Da, este o problema, pentru ca nicio garderoba festiva nu este completa in absenta acestor accesorii vestimentare atat de populare in randul femeilor si pe scena internationala a modei. 

Lungimea rochiilor midi este considerata ca fiind loungimea ideala, tocmai pentru pozitionarea armonioasa, undeva intre genunchi si glezna. Evident, in functie de model, lungimea rochiilor midi poate sa varieze, astfel ca tu poti opta pentru o rochie midi aflata la cativa centimetri deasupra genunchiului, pentru una care depaseste foarte putin linia genunchiului sau una care seamana mai degraba cu rochie de seara. Depinde de preferintele tale si, mai ales, de ce anume ti se poriveste in functie de conformatie. 

rochii-midi-dantelaRochiile midi sunt atat de populare si apreciate in categoria vestimentatiei de ocazie tocmai datorita faptului ca prin lungimea lor au capacitatea de a fi foarte versatile, in sensul in care acestea pot fi purtate la cele mai variate categorii de evenimente, mulandu-se oricarui cod vestimentar. In plus, rochiile midi sunt disponibile intr-o varietate de culori, texturi si modele, motiv pentru care este absolut imposibil sa nu iti gasesti cel putin una de care sa te indragostesti instantaneu. 

Rochiile midi pe care ti le recomandam astazi reprezinta o achizite spectaculoasa pentru garderoba ta, si o bijuterie vestimentara ideala pentru momentele in care iti doresti sa impresionezi prin aparitiile tale la evenimentele deosebite. Confectionate integral din dantela, rochiile midi Amira cu croi conic au capacitatea de a-ti urmari subtil liniile corpului, evidentiindu-ti formele feminine intr-o maniera delicata si eleganta. Impresionante prin design, dar si prin textura luxurianta a materialului din care sunt confectionate, rochiile midi Amira atrag atentia si prin dantela cusuta cu fir irizant, care asigura un plus de stralucire si originalitate tinutei. Disponibile in doua nuante deosebit de feminine - caffe si somon, rochiile midi din dantela cu spatele usor decupat sunt tinutele ideale pentru cele mai deosebite ocazii ale acestui sezon. 

Tu ti-ai ales rochia midi favorita?

Missgrey @ Jun 08, 2016 +