rootfoot

Rochii din dantela albastra - secretul aparitiilor inedite

Extravaganta texturilor rafinate si culorile opulente definesc noua colectie de vara marca Miss Grey. Fiecare femeie poarta in sine pasiunea pentru rafinament, care se reflecta la nivel de stil in special atunci cand vine vorba de vestimentatia festiva. Iar felul in care alegi sa iti manifesti pasiunea pentru eleganta vorbeste despre propria ta personalitate. De aceea, tinutele tale de eveniment trebuie tratate cu foarte mare seriozitate si implicare, daca iti doresti sa ai parte de momente de neuitat si sa atragi complimente. 

rochie-dantela-albastraPentru aparitii inedite la evenimentele verii, iti recomandam rochiile din dantela albastra. Chiar daca asociezi dantela cu albul sau negrul, indrazneste sa iti depasesti temerile privind vestimentatia si sa inspiri indrazneala incercand si alternative mai putin comune. Textura sofisticata a dantelei intotdeauna ramane in voga, tocmai pentru ca aceasta este reinterpretata si reinventata in cele mai creative combinatii. Iar un trend care a capatat foarte multa popularitate anul acesta este imbinarea dintre rafinamentul dantelei si culorile vibrante. Ideale in special in sezonul cald, rochiile din dantela in culori vibrante reusesc sa atraga atentia asupra ta si sa iti asigure o imagine inedita. 

Daca te intrebi de ce am optat pentru albastru, iti spunem ca aceasta culoare are o incarcatura simbolica puternica, fiind asociata cu nobletea, cu seninatatea, calmul si celestul. Prin urmare, o vestimentatie in tonuri de albastru intotdeauna va avea un impact mult mai puternic asupra privitorului decat una in clasicul negru. Recomandarea noastra pentru aparitii inedite de sezon? Rochia din dantela albastra Ingrid. Croita in stil conic, aceasta reuseste sa iti puna in valoare formele feminine intr-o maniera subtila si eleganta. Textura dantelei fine contrasteaza fermecator cu tonurile de albastru imperial, astfel ca toate privirile vor fi atintite asupra ta. Ideala in combinatie cu accesorii aurii sau argintii, rochia din dantela albastra poate fi purtata la o gama variata de evenimente, incepand de la petrecerile cocktail si pana la evenimentele somptuoase de seara. 

Tu in ce combinatie vestimentara ai alege sa porti rochiile din dantela albastra pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru? 

Missgrey @ Jul 29, 2016 +