rootfoot

Vara aceasta, poarta rochii scurte de ocazie!

Rochiile scurte de ocazie reusesc sa aduca impreuna confortul si rafinamentul de care o femeie are nevoie pentru a se simti excelent la un eveniment special. Chiar daca, la prima vedere, o rochie confortabila nu are nimic in comun cu o rochie eleganta, si in opinia multor femei acestea se exclud reciproc, trebuie sa adopti o alta perspectiva asupra tinutelor festive. Pentru ca poti purta rochii de ocazie care sa iti asigure atat confortul, cat si luxurianta necesara pentru a fi stralucitoare la orice eveniment. 

rochie-scurta-de-ocazieDe multe ori, tindem sa credem ca pentru a avea o aparitie inedita trebuie sa ne incorsetam in rochii incomode. Iar daca o rochie ne face sa ne simtim confortabil, parca avem impresia ca ii lipseste ceva. Acest lucru este gresit, si tot ce trebuie sa faci este sa iti schimbi viziunea in privinta vestimentatiei de ocazie; da, poti sa fii extravaganta si sa te simti confortabil in acelasi timp, daca stii ce imbracaminte sa alegi pentru evenimentele care necesita o aparitie speciala. Iar cea mai la indemana solutie o reprezinta rochiile scurte de ocazie. 

Fie vara, fie iarna, o femeie nu va renunta niciodata la ideea de frumusete sau la eforturile de a impresiona prin aparitiile sale. In acelasi timp, de fiecare data cand va fi nevoita sa aleaga o tinuta festiva, isi va dori sa se simta si comod, dar si sa fie extrem de eleganta. Tocmai pentru aceasta situatie exista rochiile scurte de ocazie, pe care le recomandam cu caldura in special in timpul verii. Simple, dar in acelasi timp feminine, confortabile si elegante simultan , rochiile scurte de ocazie au numeroase avantaje, dintre care amintim faptul ca iti permit sa nu parasesti ringul de dans, ca iti confera o alura seducatoare si ca iti pun in evidenta atuurile fizice. 

In vara lui 2016, opteaza pentru texturi vaporoase si modele cu accente romatice, si cu siguranta te vei simti excelent la orice eveniment special. Confectionata din voal fin, rochia de ocazie scurta Timea reprezinta o achizitie inedita pentru garderoba ta festiva. Impresionanta datorita culorii bogate, rochia de ocazie scurta in tonuri de bordo-marsala reuseste sa iti confere o imagine extrem de rafinata prin atentia deosebita acordata detaliilor. Tivul fustei din voal fin, confectionat din guta, asigura rochiei scurte de ocazie un aspect unic, usor romantic si feminin, iar materialul vaporos arunca asupra ta un aer diafan, care se integreaza perfect in povestile romantate ale serilor de vara. Privirea ne este atrasa si de decupajul adanc de la spate, datorita caruia imaginea ta capata o alura senzuala, dar si de decolteul in V, care iti infrumuseteaza bustul si asigura o nota de senzualitate. In plus, bustul fronsat iti pune in valaore silueta, minimizand potentialele defecte care te-ar putea impiedica sa ai parte de momente de neuitat la evenimentele speciale. 

Te invitam sa descoperi rochiile scurte de ocazie marca Miss Grey, pe care sa le porti vara aceasta la evenimentele speciale. 

Missgrey @ Jul 27, 2016 +