rootfoot

Rochii de seara din dantela pe care poti sa le porti in sezonul rece

Desigur, in sezonul rece, prinicpala noastra preocupare vestimentara se rezuma la confort. De aceea, preferam sa renuntam incet incet la a purta articole vestimentare fata de care avem indoieli ca ne-ar putea genera confortul dorit. Ce ne facem, insa, in cazul in care trebuie sa participam la diverse ocazii speciale in sezonul de toamna-iarna? Optiunea jeansilor si a puloverelor pe gat pare sa nu ne surada la fel de mult, pentru ca ne dorim sa ne facem remarcate printr-o prezenta admirabila. De aceea, astazi iti prezentam cateva modele de rochii de seara din dantela pe care poti sa le porti cu succes in sezonul rece. 

 

Ce caracteristici trebuie sa aiba rochiile de ocazie din dantela potrivite pentru sezonul rece?

 

Evident, intre rochiile de seara din dantela pe care le purtam vara si cele pe care le purtam toamna sau iarna trebuie sa existe diferente definitorii pentru confortul si aparitia noastra. Rochiile de ocazie din rochie de seara din danteladantela potrivite pentru anotimpul rece pot sa aiba maneci lungi sau trei-sferturi, sa aiba o lungime midi si sa fie mai putin transparente sau decoltate decat rochiile de vara din dantela. Toate aceste caracteristici generale confera acestor articole vestimentare capacitatea de a fi purtate cu succes la evenimentele deosebite, chiar si atunci cand temperaturile ne dau batai de cap. In plus, rochiile de ocazie din dantela de lungime midi cu maneci trei-sferuri sau lungi pot sa fie extrme de versatile, astfel ca avem doar de castigat daca achizitionam un astfel de model. 

 

Cum accesorizam rochiile din dantela elegante in sezonul rece?

 

Fiind un material a carui popularitate transcende timpul, dantela este extrem de apreciata de catre creatorii de moda si femeile din intreaga lume. Avand o textura foarte luxurianta, dantela nu are nevoie de numeroase accesorii pentru a iesi in evidenta. Atunci cand te gandesti cum anume trebuie sa accesorizezi o rochie de seara din dantela in sezonul rece pentru a iesi din anonimat, ghideaza-te dupa principiul conform caruia accesoriile trebuie sa iti puna rochia in evidenta, si nu invers. Astfel, indiferent de bijuteriile si celelalte accesorii pe care le alegi, asigura-te ca rochia din dantela va ramane principalul accesoriu care va atrage atentia asupra ta. O pereche de cercei, un clutch discret si, daca modelul o permite, un colier fin sau statement sunt mai mult decat suficiente pentru a completa imaginea unei rochii de seara din dantela. Fii creativa si joaca-te cu culorile, rochie de seara din dantelainsa incearca sa faci alegeri intelepte, care iti vor aduce multe complimente.

 

Rochiile de dantela de iarna recomandate de Miss Grey

 

La petrecerile si evenimentele speciale de sezon, Miss Grey iti recomanda sa optezi pentru rochiile de seara din dantela Noelle. Disponibile in tonuri vibrante si pasionale de albastru imperial, verde smarald, bordo, bleumarin sau mov, si in clasicul negru, rochiile Noelle sunt confectionate din dantela de calitate superioara si reusesc sa impresioneze prin design-ul lor. Croite in linie conica, rochiile din dantela Noelle ereusesc sa iti valorifice formele feminine intr-o maniera subtila si totusi provocatoare. Dotate cu maneci trei-sferturi si spate usor decupat, rochiile Noelle atrag oric eprivire datorita detaliilor semi-transparente din zona manecilor si a spatelui. Simple, feminine, si in acelasi timp usor misterioase, rochiile de seara din dantela marca Miss Grey se potrivesc oricarei categorii de evenimente, datorita lungimii lor midi. 

Descopera colectia de rochii de seara din dantela marca Miss Grey, si grabeste-te sa iti infrumusetei gardeorba de toamna-iarna cu o noua achizitie care va cuceri orice privire!

Missgrey @ Nov 28, 2016 +