rootfoot

De ce sa alegi o rochie rosie

Fenomen cultural sau artefact revolutionar, alegere indrazneata sau atitudine optimista, semn al unui stil bine definit sau bresa in platitudinea citadina, subiectul de astazi suscita interesul pasionatelor de moda, al doamnelor elegante si chiar al savantilor in psihologia sociala. Pentru ca felul in care barbatii sunt mai atrasi de femeile care poarta o rochie rosie decat de cele care aleg alte culori, este un adevar si un mister deopotriva.

 

Ce face rosul din barbati?

 

Cu senzatia de caldura pe care o da privitorului si entuziasmul pe care i-l genereaza, rosul ne energizeaza pe toti, ne stimuleaza apetitul si ne capteaza atentia. Nimeni nu se poate sustrage puterii pe care o
emana aceasta culoare, dar barbatii sunt in mod special vizati de efectele ei, mai ales cand se regaseste ca nuanta predominanta intr-o tinuta feminina. De ce sunt insa acestia mai predispusi sa „isi piarda capul” Rochie Darma Rosiedupa o femeie in rochie rosie, decat dupa una in rochie galbena, sa zicem?

Raspunsul savantilor care au intreprins un studiu la Universitatea Rochester din New York este foarte interesant: se pare ca barbatii se simt mai putin in pericol de a fi redusi la tacere printr-un refuz, daca femeia poarta o rochie rosie.

 

Ce face rosul din femei?

 

Stii ca niciun cer nu ramane senin pentru totdeauna, iar norii isi vor mai face aparitia din cand in cand prin calendarul tau, chiar si primavara. Pentru astfel de situatii dificile, cand ai nevoie de o doza dubla de optimism si incredere in tine, e suficient sa imbraci o rochie rosie si te vei simti din nou puternica, gata sa infrunti orice obstacol, dar si sa accepti cu gratie complimentele, pe deplin meritate. Culoare sacra, cu semnificatii magice si religioase, rosul iti confera o alura plina de vitalitate si te scoate in evidenta oriunde
ai fi, proiectand catre cei din jur un mesaj de incredere, putere si senzualitate.

 

Ce face Miss Grey din rosu?Rochie Aida Rosie

 

Pentru ca, pana la urma, culorile sunt niste instrumente prin care relationam cu lumea, punandu-ne in cea mai buna lumina si straduindu-ne sa le folosim simbolistica intr-un mod optim, Miss Grey a luat cea mai frumoasa nuanta de rosu si a lasat-o sa contrasteze incitant cu detaliile negre, intr-o rochie ideala pentru tine.

Modelul Aida, din noua colectie de primavara Miss Grey, este confectionat din antic si are o croiala tip creion, cu accente romantice, reprezentate de un detaliu floral de exceptie, lucrat din dantela brodata, si de cordonul din talie care, alaturi de umerii usor bufanti, da o linie frumoasa siluetei. Pe langa manecile lungi, perfecte pentru o primavara capricioasa, rochia rosie Aida are o lungime potrivita pentru intalniri business, dar si un aer usor jucaus care o propulseaza in primul rand al sifonierului tau.

 

Te invitam sa descoperi fascinantul univers al rochiilor rosii semnate Miss Grey, si sa o alegi pe cea care… vorbeste pe limba ta.

 

 

 

Missgrey @ Feb 16, 2017 +