rootfoot

Tinute office ideale pentru toamna lui 2014

Daca pentru majoritatea oamenilor toamna se numara bobocii, pentru femeile care adora sa fie in pas cu moda, toamna se numara outfit-urile de calitate. Chiar daca anotimpul este asezonat cu petreceri de toate felurile (care sunt considerabil mai reduse cantitativ decat vara, dar totusi ele exista), nu putem sa acordam atentie numai tinutelor pentru petreceri. Adaptarea garderobei la noul sezon presupune alegerea unor piese vestimentare diverse, potrivite pentru momente de toate felurile. Astfel, ne-am gandit sa iti prezentam cateva modele de rochii office pe care sa le porti toamna aceasta si sa faci impresie.

Tinutele office au mai mult decat un rol pur estetic. Ele trebuie selectate astfel incat sa iti confere mai multa incredere si siguranta, dar si confort si un grad cel putin mediu de comoditate, pentru a te ajuta sa fii mai eficienta si mai energica. Tinand cont de tendintele principale in materie de moda din aceasta toamna, pe care le-am expus in cateva dintre articolele precedente, Miss Grey a creat o colectie de rochii in perfecta armonie cu ele, gandite atat pentru ocazii speciale si petreceri, cat si pentru zilele tale de la birou sau intalnirile tale business.

Cand ne gandim la tinute office, primele articole vestimentare care ne vin in minte sunt sacourile, clasicii pantaloni eleganti negri si fustele office. Nu pierde din vedere faptul ca poti sa adopti un outfit potrivit pentru locul de munca si cu ajutorul rochiilor! Ele exista in modele atat de variate si diverse, incat este imposibil sa nu ai de unde alege cel putin una care sa fie pe placul tau:

Daca iti doresti un strop de indrazneala in aparitia ta la birou, opteaza pentru rochia Dolce roz. Da, culoarea este cea care te va scoate din anonimat, asta pentru ca, in general, tinutele office mizeaza pe tonuri neutre de bleumarin, alb, negru sau gri. In plus, rochia este croita din brocard, si contine o aplicatie din dantela neagra in fata, iar micile detalii cu tenta geometrica o transforma intr-un candidat ideal pentru un outfit adecvat programului de la birou. Simplitatea tinutei rezida in absenta decolteului si in manecile lungi, si, cu toate astea, rochia office are un farmec aparte, rezultat din modelul usor retro, tineresc si chic simultan.

rochie-office

Pentru ca am luat in calcul si posibilitatea ca tu sa iti doresti sa pastrezi o aparitie mai cuminte, am creat rochia Dolce albastra, confectionata dupa acelasi model ca si rochia mai sus mentionata, principala diferenta fiind de natura cromatica. Albastrul vibrant ii confera un aer mai oficial, si poate fi optiunea perfecta pentru intalnirile de afaceri care se vor desfasura in acest sezon.

rochie-office

Este important ca rochiile office care ies din tipare sa fie accesorizate cum trebuie, astfel incat sa evitam un efect inestetic. Rochiile Dolce marca Miss Grey e recomandat sa fie purtate cu tocuri inalte, pentru sporirea elegantei atat de necesare unui astfel de outfit.

Accesand www.MissGrey.ro, ai la dispozitie o varietate de rochii si tinute office de calitate, create special pentru tine, de unde iti poti alege modelele care iti sunt pe plac si care te pun in evidenta in cele mai interesante moduri. 

Missgrey @ Sep 08, 2014 +