rootfoot

Horoscopul seductiei: imbraca-te ca sa atragi! (Partea a 2-a)

Incepusem, intr-unul dintre articolele precedente, sa iti prezentam cateva sugestii de tinute menite sa atraga privirea si inima unui El la care visezi demult, tinand cont de zodia in care acesta se afla. La fel cum hainele influenteaza felul in care ceilalti ne percep si mesajele pe care noi le transmitem despre personalitatea noastra, si horoscopul are un cuvant de spus in ceea ce priveste preferintele care definesc si determina alegerile pe care le facem. 

Daca iti doresti sa cuceresti un barbat din Rac, trebuie sa te asiguri ca ai in permanenta o imagine cat mai delicata si mai feminina, pentru ca accentuandu-ti caracteristicile naturale, nu vei face decat sa il impresionezi neincetat. De aceea, ca sa atragi un Rac, alege-ti tinute care emana feminitate si delicatete prin toate cusaturile: materialele vaporoase, care iti confera un aer diafan, sporindu-ti farmecul feminin, imprimeurile florale sau discrete in culori pastel, volanele si detaliile sofisticate sunt doar cateva elemente care ii vor fura inima. Pasiunea lui pentru femeile delicate, care isi evidentiaza calitatile specifice, nu echivaleaza cu un indemn pentru a purta tinute mult prea indraznete sau indecente. O atitudine moderata, in acest sens, este atributul de care ai nevoie pentru a-i fi pe plac.

Miss Grey iti recomanda, in acest sens, o rochie eleganta midi, confectionata din catifea neagra si cu o aplicatie rafinata din pietre pretioase in zona gulerului. Rochia mulata Heyla se remarca prin simplitate si rafinament, atat datorita design-ului lejer, care pune in valoare formele feminine, cat si materialului deosebit de sofisticat si elegant. In plus, lungimea este ideala pentru a inspira delicatete si feminitate. 

rochie-eleganta

Barbatii din zodia Leu adora extravaganta, asa ca nu este dificil sa il impresionezi, cu putina atentie si imaginatie! Iti amintesti revistele de moda pe care obisnuiai sa le rochie-casual-chicrasfoiesti? Ei bine, acel gen de tinute impresioneaza un Leu. Si, daca stai sa te gandesti bine, cu siguranta ai in dulap cateva piese vestimentare care pot fi combinate intr-o forma mai putin obisnuita. In plus, daca adaugi si niste accesorii evidente, supradimensionate, ochelari de soare sau cate o pata de culoare vibranta, poti obtine extrem de simplu un look extravagant. 

Un barbat din zodia Fecioara este, in schimb, destul de dificil de multumit si de impresionat. Una dintre caracteristicile acestei zodii este tocmai faptul ca apreciaza mai mult decat orice rafinamentul si eleganta discreta. Nu este greu sa iesi prea mult in evidenta pentru gustul unui barbat din zodia Fecioara, astfel ca, daca vrei sa ii intri in gratii si sa-i furi inima, opteaza pentru tinute moderate, care nu lasa la vedere prea mult, si care nu sunt nici prea elegante, nici prea casual. De altfel, o tinuta casual-chic feminina este tot ceea ce ai nevoie pentru a-l cuceri. 

Miss Grey iti recomanda rochia asimetrica Lorette, o rochie clos cu accesoriu auriu in talie, menit sa iti accentueze silueta si formele feminine intr-o maniera discreta si placuta. Manecile lungi si lipsa decolteului sunt compensate de picioarele care sunt lasate la vedere, dar si de culoarea vibranta, si deosebit de feminina. Poti purta rochia scurta asimetrica in combinatie cu o pereche de ghete sau botine casual, si vei obtine o imagine rafinata, in stilul casual-chic. 

Missgrey @ Nov 25, 2014 +