rootfoot

Ghidul de stiluri al rochiilor de seara (Partea a 2-a)

Mentionam, in articolul precedent, ca este important sa cunoastem stilurile rochiilor de seara pentru a putea sa le adaptam propriei personalitati, si pentru a putea sa ne punem in evidenta calitatile si sa mascam defectele care dauneaza tinutei noastre. In fiecare sezon, designerii cei mai renumiti aduc in lumea modei cele mai diverse modele de rochii de seara, in cele mai variate culori, croiuri sau materiale: incepand de la cele mai simple stiluri si pana la cele mai extravagante, rochiile de searaexista intr-o multitudine de optiuni, la indemana fiecarei femei.

Exista, insa, cateva stiluri clasice ale rochiei de seara, care nu se demodeaza niciodata, ci sufera doar modificari de textura sau culoare, care le re-aduc in tendinte. Astfel, daca ti-e greu sa tii pasul cu noutatile din lumea modei, mai ales atunci cand vine vorba despre vestimentatia de ocazie, e important sa cunosti care sunt acestea.

Dorinta de a arata ireprosabil o are fiecare femeie in parte, mai ales atunci cand vine vorba despre o aparitie publica la un anumit eveniment. Si acest lucru poate fi dificil in momentul in care ne dorim si sa fim in pas cu moda, si sa investim intr-o rochie de seara pe care sa nu o purtam o singura data.

Ce-ti ramane de facut, practic, este sa te orientezi prin intermediul catorva articole de specialitate asupra ultimelor tendinte in materie de culori si croiuri, sa stabilesti exact ce anume iti place si sa pornesti in cautarea rochiei de seara perfecte, alegand exact stilul care te avantajeaza cel mai mult.

Daca pana acum am vazut ce tip de siluete avantajeaza rochiile in stilul princess si empire, astazi va prezentam alte doua modele de rochii de seara al caror stil nu se demodeaza niciodata:

3. Rochia de seara in stil A line se remarca prin faptul ca sunt inguste in partea de sus, si croite astfel incat bustul sa se muleze pe corp, in timp ce restul rochiei curge in forma literei A inspre pamant. Acest stil de rochie de seara este unul dintre cele mai populare, si asta tocmai pentru ca prezinta o serie de avantaje, dintre care amintim: mascarea soldurilor voluminoase si a posterioarelor, echilibrarea raportului bust-talie, iluzia inaltimii, a subtierii si a curbelor. In plus, este un model de rochie care se potriveste oricarui tip de silueta, ajutandu-te sa iti construiesti o aparitie gratioasa si eleganta.

Daca iti doresti un astfel de model, opteaza pentru rochia lunga de seara Evelyn, confectionata din triplu voal de culoare verde. Rochia se remarca nu numai prin culoarea in tendinte, ci si prin efectul diafan pe care il inspira, transmitand ideea de aparitie supranaturala. O imagine de printesa moderna nu poate nicicand sa discplaca unei femei, asa ca nu mai sta pe ganduri!

rochie-de-seara-lunga

4. Rochiile de seara scurte, in stil de bal, sunt piese vestimentare foarte moderne si de efect. Avantajul principal al acestui tip de rochii este acela ca te scot din anonimat oriunde si oricand, indiferent de ceremonie, dat fiind faptul ca majoritatea invitatelor vor adopta tinute clasice. De o eleganta aparte, rochiile de seara scurte sunt alegerea ideala pentru femeile care sunt sigure pe ele si pe feminitatea lor.

Daca iti doresti sa ai o altfel de aparitie la un eveniment, iti recomandam rochia Amarige, cu bust din dantela si fusta din tull fin, de culoare neagra. Rochia de seara scurta, lasata pe umeri, este o tinuta plina de eleganta, senzualitate si mister, efecte care sunt sporite de asocierea dintre pretiozitatea dantelei si rafinamentul tull-ului.

rochie-de-seara-scurta

Pe www.MissGrey.ro, ai parte de cele mai diverse modele de rochii de seara, lungi sau scurte, potrivite pentru toate ocaziile si pentru toate tipurile de silueta. Trebuie doar sa ai rabdare sa o cauti!

Missgrey @ Sep 09, 2014 +