rootfoot

Rochii de seara scurte negre - cele mai noi modele Miss Grey

Cu toate stim ca rochiile negre sunt eterne - ca stil, ca eleganta, ca mister si feminitate. Cu toate acestea, alegerea unei rochii negre ideale, care sa flateze orice tip de silueta si cu ajutorul careia sa impresionam la orice eveniment, este dificila. La fel ca si celelealte rochii elegante, si rochiile negre trebuie alese in functie de conformatia noastra, si in functie de avantajele si dezavantajele tipului de silueta pe care il avem. In plus, intotdeauna vei simti ca nu ai suficiente rochii negre in garderoba, si vei dori sa iti diversifici tinutele festive pe cat posibil. De aceea, stim cat de mult conteaza sa fii la curent cu cele mai noi modele de rochii de seara scurte negre, motiv pentru care ti-am pregatit un articol dedicat exclusiv acestor piese vestimentare fara varsta, si intotdeauna spectaculoase. 

rochie-de-seara-scurta-neagraAtunci cand iti alegi rochiile de seara scurte negre, trebuie sa fii la fel de atenta ca si cand ti-ai alege orice rochie de seara. Daca, in acest caz, culoarea nu mai reprezinta o problema, asigura-te ca alegi intelept rochie-de-seara-scurta-neagramodelul rochiei scurte negre de seara, croiala, deisgn-ul si materialele din care aceasta este confectionata. Combinate, aceste elemente determina daca tinuta ta este sau nu de succes. Cu siguranta, in momentul in care decizi sa porti rochii de seara scurte negre, cu siguranta ai drept motiv faptul ca iti doresti o piesa vestimentara care sa te puna in valoare indiferent de eveniment, si pe care sa o poti purta fara sa depui foarte mult efort in ceea ce priveste accesorizarea. In plus, optezi pentru rochiile negre de seara atunci cand iti doresti sa minimizezi anumite defecte - sa spunem, spre exemplu, ca iti doresti sa arati mai slaba, mai inalta, sa acoperi soldurile etc. Daca rochia neagra scurta nu este bine aleasa, nu vei obtine niciunul dintre efectele dorite, iar toate minunile rochiilor negre despre care se vorbeste atat de mult in lumea modei, iti vor parea pur si simplu niste mituri. Mai mult ca sigur, esti deja familiarizata cu modelele de rochite de seara care ti se potrivesc cel mai bine si care te avantajeaza: esti perfect constitenta ce rochie de seara iti pune in valoare talia, care dintre ele iti infrumuseteaza mai mult bustul, si stii exact care sunt elementele pe care o rochie de seara scurta neagra trebuie sa le puna in valoare. Pastreaza-ti in minte caracteristicile comune ale acestor rochite de seara, si incearca sa le regasesti si atunci cand iti cauti rochii de seara scurte negre. Iata care sunt cele mai recente rochii scurte negre de seara, marca Miss Grey:

Rochia de seara scurta neagra Rita

 

Cu bustul confectionat din paiete, si cu fusta din voal negru, rochia neagra scurta impresioneaza prin delicatete si rafinament; este alegerea ideala pentru cele mai speciale evenimente, intrucat te va pune in valoare dtorita bustului stralucitor. Cupele iti infrumuseteaza imaginea vizibil, scutindu-te de efortul de a aege sutienul potrivit pentru rochia neagra scurta, in vreme ce detaliile circulare din zona inferioara a fustei indulcesc tinuta. Creata in asa fel incat sa evidentieze linia taliei si bustul, rochia de seara scurta neagra Rita avantajeaza aproape tipurile de silueta; daca esti mignona, acest model ti se va potrivi de minune! Poart-o in combinatie cu un colier statement, foarte elegant, si straluceste la orice eveniment special, idiferent de sezon. 

Rochia de seara scurta neagra Noemi

 

Rafinamentul si feminitatea definesc complet aceasta rochie neagra de seara, din ultima colectie Miss Grey; confectionata din dantela, rochia de seara scurta enagra Noemi se remarca atat prin design-ul usor romantic, cat si prin atentia rochie-de-seara-scurta-neagradeosebita acordata detaliilor; lungimea este una ideala - nici prea lunga, nici prea scurta, rochia neagra de seara poate fi purtata la orice eveniment special, chiar si la petrecerile formale. Manecile cazute, care lasa umerii la vedere, alaturi de transparentele jocurile de transparenta ale dantelei, confera rochiei de seara negre scurte Noemi o alura fermecatoare, misterioasa si clasica. Ideala pentruo ocaziile sezonului rece, rochia neagra scurta de seara iti infrumuseteaza bustul, datorita cupelor si decolteului in forma de inima, in vreme ce materialul se aseaza discret pe formele tale, urmarindu-ti linia siluetei feminine. Accesorizeaz-o cu perle, si vei atrage, categoric, toate privirile, la cele mai speciale evenimente. 

Rochia de seara scurta neagra Noelle

 

Daca esti una dintre iubitoarele infocate ale dantelei, atunci rochia de seara scurta neagra Noelle a fost creata special pentru tine. Confectionata integral din dantela, rochia neagra de seara impresioneaza prin efectul sofisticat pe care il are asupra fiecarei purtatoare. Combinatia dintre dantela si culoarea clasica negru este, pur si simplu, irezistibila. Creata astfel incat sa iti evidentieze formele feminine si sa iti puna in valoare silueta, rochia de seara neagra din dantela este ideala pentru petrecerile sezonului rece, datorita manecilor trei-sferturi. Fara sa aiba nevoie de prea multe accesorii pentru a te transforma intr-o aparitie inegalabila, rochia scurta neagra din dantela iti ofera numeroase oportunitati in ceea ce priveste accesorizarea, astfelca o poti purta la numeroase evenimente, si intotdeauna sa arati diferit. 

Te invitam sa accesezi www.MissGrey.ro, si sa iti alegi rochiile de seara scurte negre favorite, avand in vedere cele cateva detalii prezentate in articolul de fata. A, si nu uita sa ne spui care dintre cele mai noi modele de rochii de seara scurte negre marca Miss Grey sunt preferatele tale!

 

Missgrey @ Sep 29, 2015 +