rootfoot

Rochii de seara scurte din catifea

Ti-ai dori ca in sezonul rece sa te simti la fel de feminina si increzatoare ca si vara, mai ales atunci cand esti invitata la evenimentele speciale? Avem solutia perfecta pentru tine: rochiile de seara scurte din catifea, care pe langa faptul ca te scot imediat din anonimat si atrag toate privirile asupra ta, sunt deosebit de confortabile, luxuriante si se incadreaza perfect in peisajul anotimpului rece. In articolul de astazi, ti-am pregatit cateva sfaturi referitoare la alegerea si accesorizarea diferitelor tipuri de rochii de seara scurte din catifea. 

 

Alege rochiile de seara negre din catifea, daca esti indecisa

 

rochie de seara din catifea albastraDaca te tenteaza ideea de a purta o rochita din catifea, insa esti putin sceptica vizavi de alegerea unei culori mai puternice, iti recomandam sa optezi cu incredere pentru rochiile de seara scurte din catifea neagra. Intotdeauna, o rochie neagra este imposibil sa dea gres, indiferent de materialul din care este confectionata. Atunci cand vorbim de catifea, vorbim despre o textura bogata, care acapareaza orice privire in special datorita jocurilor de lumina de la suprafata acesteia. Astfel, o rochie de seara scurta din catifea neagra este imposibil sa plictiseasca prin prezenta sa. In plus, negrul avantajeaza orice tip de silueta si reuseste sa ascunda cu desavarsire chiar si cel mai mic defect, in vreme ce libertatea de accesorizare este enorma. Miss Grey iti recomanda rochia neagra de catifea Vanda, cu o croiala conica ce ii permite sa se muleze discret pe formele tale feminine, cu un design aparte ce iti subliniaza eleganta si autenticitatea si cu o aplicatie inedita de franjuri si margele ce confera dinamism imaginii tale. In combinatie cu un colier statement, rochia neagra de catifea devine o bijuterie pretioasa pentru garderoba si imaginea ta. 

 

Indrazneste sa porti rochii de catifea elegante in culori puternice

 

Daca alegi cu grija un model de rochie de seara scurta din catifea care sa ti se potriveasca, este inutil sa te ingrijorezi ca o culoare mai puternica va dauna aparitiei tale. Din rochie de seara din catifea verdecontra, opteaza pentru o nuanta usor indrazneata, care reuseste sa flateze indiferent de naunta parului sau a pielii, si lasa-te admirata! Spre exemplu, rochiile de seara scurte din catifea albastra sau verde sunt absolut superbe, asigurandu-ti o aapritie de invidiat si care va starni multe priviri admirative. In plus, aceste doua culori se potrivesc in combinatie cu foarte multe tipuri de accesorii, incepand de la auriu si argintiu si pana la naunte color-block precum rosu sau portocaliu, ori pana la tonuri neutre. Tot ce trebuie sa faci pentru a te putea bucura de farmecul irezistibil al unei rochii de catifea scurte in culori indraznete este sa alegi un model care te avantajeaza. 

 

Rochiile scurte de ocazie din catifea marca Miss Grey

 

Miss Grey iti pune la dispozitie o gama foarte variata de rochii de seara din catifea, lungi sau scurte, pe care loe poti purta cu succes la cele mai speciale evenimente din viata. Indiferent de conformatia fizica, este imposibil sa nu gasesti cel putin un model care sa te incante si care sa para ca este creat special pentru tine. Mulate sau in clos, rochiile de catifea marca Miss Grey iti pun in evidenta calitatile si iti mascheaza orice potential defect, conferindu-ti, astfel, un grad ridicat de incredere in tine insati. Disponibile intr-o gama foarte larga de culori, rochiile de seara de catifea te vor transforma in centrul atentiei oricarui eveniment special. 

Missgrey @ Dec 29, 2016 +