rootfoot

Rochii de bal lungi: cum sa iti alegi modelul potrivit?

Balul de absolvire se apropie cu pasi repezi, si pentru multe dintre domnisoare acesta reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata. Iar importanta unui astfel de eveniment nu poate sa fie celebrata altfel decat prin intermediul unei tinute pe masura. De aceea, rochiile de bal lungi trebuie cautate cu suficient de mult timp inainte, in asa fel incat sa ai la dispozitie perioada necesara pentru selectia atenta a modelului perfect. Iar daca nu stii cum anume sa iti alegi modelul rochie-de-bal-lunga
 potrivit, citesti articolul potrivit, pentru ca ti-am pregatit cateva recomandari si cateva modele de rochii de bal lungi din care sa te inspiri in alegerea tinutei ideale pentru evenimentul tau. 

Momentele si ocaziile din viata in care trebuie sa stralucesti prin tinuta ta ta sunt foarte multe. De ce sa nu transformi balul de absolvire intr-una dintre aceste ocazii, alegand o rochie de bal lunga absolut fermecatoare, care sa iti vina perfect? Si nici nu este atat de dificil sa faci aceasta alegere, atata vreme cat iti directionezi cautarile tinand cont de doua aspecte: pe de o parte, conformatia siluetei tale, si, pe de alta parte, bugetul in care doresti sa te incadrezi. Cunoscandu-ti foarte bine tipul de silueta, poti foarte usor sa alegi un model de rochie de bal lunga care sa te flateze si sa iti evidentieze toate calitatile, iar avand un buget stabilit, vei reusi sa nu te amagesti aspirand la rochii de bal lungi care depasesc cu mult suma pe care tu o ai la dispozitie. 

rochie-de-bal-lunga-rozCea mai recenta colectie de primavara Miss Grey iti aduce modele inedite de rochii de bal lungi, dintre care este imposibil sa nu iti alegi cel putin o favorita. Create in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, din materiale vaporoase de inalta calitate, cu detalii fermecatoare ce atrag atentia intr-o maniera subtila, rochiile lungi de bal marca Miss Grey reusesc sa iti confere aparitii spectaculoase la acest eveniment, fara sa aiba nevoie de foarte multe accesorii pentru a te transforma in centrul atentiei oricarei ocazii. 

Cu fusta confectionata din voal fin de o fluiditate fermecatoare, rochia de bal lunga Azaria impresioneaza prin platcuta de dantela pretioasa brodata manual cu pietre si margele. Croita in stil A-line, rochia de bal lunga are capacitatea de a flata orice tip de silueta, evidentiindu-ti formele feminine intr-o maniera discreta. Iar prin culoarea sa vibranta, reuseste sa te aduca in lumina reflectoarelor. 

Atrage toate complimentele la balul de absolvire, purtand rochia lunga de bal Verona. Confectionata din voal fin de calitate superioara, in cele mai delicate tonuri de rose quartz, rochia lunga de bal impresioneaza prin design-ul sau simplu si prin detaliul de tip evantai din zona umarului, care ii confera o alura usor romantica. Bustul fronsat iti pune in valoare partea superioara a corpului, in vreme ce stilul A-line minimizeaza orice potential defect. 

Adopta o tinuta sofisticata cu alura regala, optand pentru rochia lunga de bal Verona albastra. Cu bustul fronsat si un detaliu romantic de tip evantai in zona uamrului, rochia lunga de bal se remarca prin nuanta
 superba de albastru imperial, dar si prin stilul sau de o simplitate excelenta, ce reuseste sa transmita o eleganta desavarsita. 

Te invitam sa iti alegi modelul favorit dintre rochiile de bal lungi pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru, cu ajutorul caruia sa stralucesti la unul dintre cele mai importante momente din viata ta. 

Missgrey @ Apr 27, 2016 +