rootfoot

Ultima zi de reduceri la rochii de catifea si rochii elegante

rochie-de-catifea-eleganta-reducereRochiile elegante nu sunt niciodata suficiente sau prea multe pentru o femeie. In sezonul rece, se poate spune acelasi lucru si despre rochiile de catifea. Iar tentatia de a achizitiona rochii elegante este cu atat mai rochie-de-catifea-eleganta-reduceremare cu cat ai parte si de reduceri considerabile! Miss Grey isi continua campania de reduceri la rochii de catifea si rochii elegante pana astazi, 30 noiembrie 2015, astfel ca ai ocazia sa iti achizitionezi modelul favorit pe care sa il adaugi garderobei tale elegante. Iti punem la dispozitie o mare varietate de rochii elegante si rochii de catifea, special create in asa fel incat sa se potriveasca oricarui tip de silueta, dar si astfel incat sa prezinte un mare grad de versatilitate. Pentru ca o rochie eleganta care poate fi purtata in mai multe stiluri are clar un avantaj asupra unei rochii elegante care nu poate fi purtata decat o singura data, intr-un singur context. 

In culori vibrante si design-uri autentice, rochiile de catifea Miss Grey iti asigura tinute reusite la cele mai speciale evenimente. Confectionata integral din catifea, rochia eleganta Sandra iti pune in valoare formele feminine datorita croiului conic, care se muleaza subtil pe liniile siluetei tale. Nuanta sofisticata de verde smarald iti confera un plus de eleganta, construind in jurul tau o alura fermecatoare, usor misterioasa. In plus, insertiile de dantela din jurul decolteului iti completeaza alura sofisticata si iti asigura un plus de delicatete si rafinament. O poti purta la cele mai speciale evenimente de sezon, intructa vei impresiona categoric prin aparitiile tale.

Daca te numeri si tu printre femeile indragostite de culoarea anului - marsala, atunci opteaza pentru rochia de catifea Olivia. Remarcabila datorita taieturilor fine, care o transforma intr-o rochie ce avantajeaza orice tip de silueta, dar si culorii sofisticate si detaliului din dantela de pe piept, rochia din catifea devine un must-have pentru garderoba ta festiva de toamna. Lungimea midi iti asigura versatilitatea de care ai nevoie pentru a purta rochia eleganta de catifea atat in cadrul evenimentelor formale, cat si in cadrul evenimentelor semi formale sau informale. In plus, jocurile de transparenta de la nivelul decolteului iti asigura o nota de eleganta suplimentara, care iti completeaza imaginea. Poart-o, si vei atrage numeroase complimente!

Te invitam sa vizitezi categoria de REDUCERI MISS GREY, si sa iti alegi modelul de rochii elegante favorite, disponibile la reduceri de pana la 50%!

Missgrey @ Nov 30, 2015 +