rootfoot

Rochii de seara lungi cu livrare in 24 de ore

Ai nevoie de modele de rochii de seara lungi pe ultima suta de metri? Citesti articolul potrivit, pentru ca tocmai ti-am pregatit doua recomandari superbe care sa te inspire pentru alegerea tinutei la urmatorul tau eveniment. De obicei, orice femeie este constienta de faptul ca selectia rochiilor de seara lungi este un proces de lunga durata, care incepe cu mult timp inaintea evenimentului propriu-zis, si asta pentru ca o tinuta festiva trebuie sa fie absolut perfecta din toate punctele de vedere: culoarea trebuie sa fie ideala in raport cu tonul pielii, al parului si al ochilor, croiala trebuie sa iti flateze perfect silueta, si rochia trebuie sa para ca este creata special pentru tine. 

rochie-de-seara-lunga-livrare-rapidaSe intampla, insa, de multe ori, sa apara evenimente neprevazute, pe care efectiv nu le putem refuza: poate ca prietena cea mai buna se casatoreste peste noapte, poate ca o amica isi organizeaza petrecerea aniversara in weekend si prefera o locatie formala, eleganta, sau poate ca pur si simplu nu ai avut timp si dispozitie pentru a-ti cauta din timp rochia de seara lunga potrivita, iar acum constati ca se apropie weekend-ul si nu ai ce sa porti la ocazia pe care o asteptai de atata timp. Miss Grey a identificat solutia ideala pentru toate aceste situatii, pentru ca ne dorim ca fiecare femeie sa se simta frumoasa si eleganta: am creat o categorie speciala de produse care pot fi livrate de la atelierul nostru din Bucuresti, oriunde in tara, in termen de 24 de ore. Adica, iti comanzi astazi rochia de seara lunga favorita, si maine ajunge la tine! In felul acesta, ai timp sa o probezi si, daca este cazul, sa o schimbi, in asa fel incat sa ai parte de momente de neuitat intr-o tinuta spectaculoasa. 

Cu bustul confectionat din dantela rafinata si fusta din voal, rochia de seara lunga Erin bordo este una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poti face in acest sezon. Croiul in stil A-line, menit sa flateze oricerochie-de-seara-lunga-livrare-rapida tip de silueta, evidentiind talia, in cobinatie cu materialele pretentioase si elegante din care este confectionata si cu culoarea deosebita, transforma rochia de seara lunga intr-o optiune care iti rapeste inima instantaneu. Spatele decupat in V nu numai ca adauga imaginii tale un plus de senzualitate si mister feminin, dar si compenseaza absenta decolteului, conferindu-i, astfel, o alura originala si contemporana. Si nu uita, poate fi a ta in doar 24 de ore!

Pentru acelea dintre voi care prefera sa se remarce printr-o tinuta festiva in culori vibrante, recomandam rochia de seara lunga Erin albastra. Rezultatul imbinarii armonioase dintre dantela si voal, rochia de seara lunga in nuante explozive de albastru regal flateaza orice silueta datorita design-ului simplu si sofisticat simultan. In plus, spatele gol adauga imaginii tale o nota feminina si moderna.

Comanda-ti acum modelul favorit dintre rochiile de seara lungi pe care ti le punem la dispozitie in categoria special dedicata, si maine vor fi alte tale!

 

Missgrey @ Apr 04, 2016 +