rootfoot

Rochii de catifea: o declaratie de feminitate

Acum cateva sute de ani, rohiile de catifea erau purtate doar de catre doamnele din inalta societate, care isi impodobeau trupurile cu cele mai rafinate si sofisticate materiale, in designuri care mai de care mai somptuoase. Daca eleganta era definita de nivelul de piele lasata la vedere in urma cu foarte putini ani, designerii reinventeaza si redefinesc acest concept, raportandu-se la sensul clasic al frumusetii. Astazi, rochiile de catifea sunt in voga, si celebritatile de la Hollywood nu rateaza nicio ocazie de a-si etala astfel de tinute superbe. Foarte multe femei, insa, sunt reticente cand vine vorba de a purta rochii de catifea, asta pentru ca nu sunt constiente de avantajele pe care aceste articole vestimentare le au si de modul in care ele iti pot pune in evidenta frumusetea. 

Principalele lucruri pe care trebuie sa le stii despre o rochie de catifea este ca sunt extrem de sofisticate si iti confera un aer aristocratic, motiv pentru care trebuie sa fii foarte atenta in momentul in care le accesorizezi. Ai nevoie de bijuterii subtile si de efect, care sa nu eclipseze tinuta in niciun caz, ci doar sa o completeze. In plus, conteaza foarte mult si modelul unei rochii de catifea pe care alegi sa il porti: trebuie s ai grija sa se potriveasca siluetei si conformatiei tale, astfel incat sa iti fie mascate defectele si evidentiate calitatile. Miss Grey iti propune doua superbe recomandari de rochii midi confectionate din catifea, pe care s ale porti 

Alege sa porti o rochie midi de catifea in tonuri somptuoase de verde smarald, pentru un look rafinat si elegant. Rochia Anne, cu decolteu in linii dulci si o discreta deschizatura pe picior, se muleaza subtil pe formele tale, evidentiindu-ti feminitatea. Culoarea este una extrem de rafinata, si foarte in tendinte, iar pretiozitatea materialului contribuie la frumusetea acestei tinute. Alege sa o porti la petrecerile sofisticate, accesorizata cu bijuterii subtile si pantofi cu toc inalt, pentru o aparitie inegalabila, de invidiat. 

rochie-de-catifea

Pentru a obtine o imagine feminina si extrem de eleganta, opteaza pentru rochia midi Femme, confectionata din catifea in superbe tonuri e bleumarin. Rochia este remarcabila datorita detaliului transparent din zona pieptului, care sporeste senzualitatea si misterul tinutei tale. Alege sa o porti la evenimentele deosebite, si cu siguranta nu vei atrage decat priviri admirative!

rochie-de-catifea

Acceseaza www.MissGrey.ro, si alege-ti cele mai frumoase rochii de catifea, pe cre sa le porti la evenimentele de sezon! 

Missgrey @ Oct 10, 2014 +