rootfoot

Afla ce modele de rochii ti se potrivesc in functie de zodie: Berbec, Taur, Gemeni

Cand vine vorba de ales acele modele de rochii perfecte pentru tine, chiar daca primeaza, evident, calitatea materialului, croiala si culoarea, nu strica sa tii seama si de factorul… astrologic. Cu siguranta ai observat ca exista o legatura intre semnul zodiacal care te reprezinta si personalitatea ta, asa ca am pregatit pentru tine cateva sugestii vestimentare, in functie de zodie, din colectiile Miss Grey de rochii elegante de ocazie.

 

Modele de rochii potrivite pentru femeia Berbec

 

Berbecuta este pasionala, puternica, optimista si emancipata. Stie foarte bine care ii sunt calitatile si ii place sa se puna in valoare si sa iasa in evidenta. Nu se teme de prea multe lucruri in viata, si in niciun caz de hainele cu croiala senzuala, in culori vii, care pot fi usor considerate indraznete.

Chiar daca este adepta unui stil vestimentar mai relaxat, in care mizeaza mai mult pe aspectul practic si confort, la ocazii speciale femeia Berbec stie cum sa faca o impresie excelenta intr-un outfit plin de personalitate si feminitate, asa cum este rochia rosie Tania. Confectionata din dantela brodata, rochia urmareste fidel linia siluetei si surprinde placut prin spatele decupat adanc, a carui senzualitate este perfect echilibrata prin bustul acoperit si lungimea medie a fustei.

 

 

Modele de rochii potrivite pentru femeia Taur

 

Femeia nascuta sub semnul Taurului are o stabilitate emotionala de invidiat, o perseverenta remarcabila si este o familista convinsa. Ii plac florile, iar culorile sunt extrem de importante simtul ei estetic, de aceea sa va imbraca deseori in nuante proaspete, vesele, care amintesc de farmecul naturii. Evenimentele speciale sunt momentele perfecte pentru ca femeia Taur sa infloreasca pur si simplu, purtand rochii cu modele delicate, in culori intense, asa cum este rochia Noelle verde smarald, realizata integral din dantela brodata. Atractivitatea si feminitatea croielii clasice a acestei piese vestimentare este sporita prin manecile moderne, trei sferturi, si prin decolteul discret din spate.

 

 

Modele de rochii potrivite pentru femeia Gemeni

 

Femeia din Gemeni are o natura atat de complexa si vesela, incat pare copilaroasa chiar si la maturitate. Debordand de imaginatie si energie, este o maestra in arta comunicarii. De aceea, evenimentele speciale o vor regasi intotdeauna in cea mai buna forma, cel mai probabil intr-o rochie pe masura personalitatii sale efervescente. Noi credem ca o femeie nascuta in zodia Gemeni va arata spectaculos in rochia neagra Elisabeth, care pastreaza caracteristica duala a zodiei si imbina cu succes catifeaua luxoasa cu dantela brodata, negrul intens cu transparenta si misterul cu romantismul.

 

Missgrey @ Mar 22, 2017 +