rootfoot

Rochiile cu corset si secretele pe care nu le stiai despre acestea

Rochiile cu corset sunt adesea un subiect de intrebare printre femei, intructa nimeni nu stie exact de ce ar trebui sa le porti, si care sunt, de fapt, avantajele in a purta o rochie cu corset. Cu foarte, foarte multi ani in urma, femeile au inceput sa poarte rochii cu corset din dorinta de a pierde in greutate si de a sublinia formele naturale ale corpului. De atunci incepand, entuziasmul si iubirea pentru rochiile cu corset este in continua crestere. Corsetele servesc multe scopuri, insa principalul efect pe care acestea il au asupra femeilor este direct legat de increderea pe care acestea o resimt imediat dupa ce au purtat o rochie cu corset. 

rochie-cu-corset-de-seara-lungaAm ajuns si la punctul in care trebuie sa iti prezentam avantajele si motivele pentru care ar trebui sa porti rochii cu corset. Astfel, vom enumera doar cateva dintre acestea, intrucat efectele reale le vei simti numairochie-cu-corset-neagra-scurta in momentul in care vei fi purtat tu insati o rochie cu corset la un eveniment deosebit, si vei observa cate complimente ai primit si cat de apreciata a fost tinuta ta. In primul rand, corsetul reprezinta o structura de suport necesar sub hainele pe care alegi sa le porti, cu atat mai mult cu cat iti doresti sa ai si o anumita aparitie. In plus, rochiile cu corset ofera suport si spatelui tau, astfel ca are numeroase beneficii si pentru sanatate; in cazul in care esti insarcinata, sau esti deja mamica, o rochie cu corset nu numai ca te ajuta din punct de vedere fizic, al sanatatii, sa iti refaci abdomenul, dar elimina orice urma de colacei din jurul acestuia, astfel ca vei avea o aparitie impecabila. Se spune chiar si faptul ca corsetele incetinesc imbatranirea corpului, odata cu trecerea timpului, ameliorand efectele vizbile ale acestui proces. Pe scurt, rochiile cu corset sunt, poate, printre cele mai flatante obiecte vestimentare create vreodata, conferind, simultan, numeroase beneficii medicale, dar si aparitii spectaculoase la cele mai speciale evenimente din viata ta. 

Rochiile cu corset, atunci cand sunt purtate, confera fiecarei femei o incredere aparte, facandu-le sa se simta feminine, seducatoare si romantice. In plus, rochiile cu corset iti evidentiaza fiecare forma in cea mai flatanta maniera cu putinta, valorificandu-ti talia intr-un mod cu totul diferit fata de orice alte obiecte vestimentare ajutatoare sau mulate, si, de asemenea, rochiile cu corset augmenteaza bustul si soldurile, conferindu-ti, pe parcursul perioadei in care le porti, o silueta de tip clepsidra - poate cea mai seducatoare forma pe care o poti avea. 

Rochiile cu corset vin in numeroase forme, modele si culori, iar alegerea acestora depinde strict de preferintele tale personale; astazi, iti recomandam cateva modele superbe de rochii cu corset, pe care ti le-am pregatit in cadrul ultimei noastre colectii de toamna, si printre care este imposibil sa nu iti gasesti favorita, dat fiind faptul ca sunt foarte diferite ca stil, design si culoare, pastrand, insa, o eleganta aparte ca si caracteristica comuna. In nuante vibrante de albastru regal, rochia de seara cu corset Beatrice se poriveste unei game variate de ocazii speciale; cu fusta confectionata din voal albastru, juxtapus peste captuseala in tonuri neutre de bej, si cu bustul de tip corset, dotat cu cupe si ornat cu paiete stralucitoare albastre, rochia de seara cu corset iti pune in valoare talia si formele feminine, intr-o maniera pe cat de simpla, pe atat de fermecatoare. Accesorizeaz-o cu un colier statement, care sa atraga si el atentia asupra zonei bustului, opteaza pentru o coafura cu parul ridicat sau, de ce nu, chiar lasat pe spate, si impresioneaza prin aparitia ta rafinata si deosebit de feminina. 

Rochiile cu corset pot fi purtate chiar si atunci cand iesi in club. Si, pentru astfel de momente, in care iti doresti sa te faci remarcata printr-o tinuta senzuala si totusi simpla, iti recomandam rochia cu corset Rita. Fusta rochitei este confectionata din voal negru si guta, care ii confera acel detaliu atat de simpatic la baza, in vreme ce bustul paietat, de tip corset, dotat cu cupe, este punctul focal al acestei tinute. Simplu de purtat si accesorizat, rochia enagra cu corset poate fi purtata la numeroase evenimente informale, cum ar fi petrecerile aniversare sau iesirile in club. Nu doar picioarele iti vor fi vizibil puse in evidenta, ci si bustul iti va fi vizibil infrumusetat. Fie ca alegi sa o porti cu accesorii multe si colorate, fie ca optezi pentru o aparitie mai simpla, rochia neagra cu corset Rita este alegerea ideala, pentru fiecare moment in care iti doresti sa te simti feminina si seducatoare. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi modelele favorite de rochii cu corset, pe care sa le adaugi garderobei tale si sa stralucesti in fiecare zi!

Missgrey @ Oct 12, 2015 +