rootfoot

Rochii pe umeri cu dantela – pentru o toamna de poveste

Atunci cand ne alegem vestimentatia de eveniment, cautam in permanenta acele detalii  datorita carora sa ne facem remarcata prezenta si sa starnim priviri admirative. De-a lungul timpului, creatorii de moda au gasit diverse artificii care sa confere rochiilor feminine acel farmec inexplicabil care ne face sa le indragim atat de mult. De aceea, astazi dedicam articolul rochiilor pe umeri cu dantela, unul dintre trendurile cheie de sezon.

De ce rochiile pe umeri? Pentru ca, vrand-nevrand, ne vedem puse in situatia de a renunta la texturile vaporoase de vara, la rochiile cu decolteuri adanci si detalii transparente, insa nu ne dorim sa renuntam intru totul la efectul pe care o rochie de eveniment il are asupra imaginii noastre si asupra ochiului celui care priveste. Iar rochiile pe umeri, in esenta lor, reusesc sa compenseze detaliile care faceau ca rochiile de vara sa fie atat de atragatoare, conferind purtatoarei farmecul feminin de care are nevoie pentru a starni admiratia si aprecierea celor din jur.

De ce rochii cu dantela? Sau, mai bine spus, de ce sa alegem rochii pe umeri cu dantela in compozitia lor, cand putem alege pur si simplu rochii pe umeri? Pentru ca garderoba noastra festiva are nevoie, in rochie-pe-umeri-cu-dantelaacest sezon, de detalii luxuriante, cu accente romantice, care sa se integreze perfect in peisajul melancolic al toamnei. Si, din fericire, dantela este unul dintre materialele potrivite pentru orice sezon, regasindu-si cu succes loc si in creatiile de toamna.

O rochie pe umeri cu dantela este mult mai sofisticata si mai feminina decat o rochie pe umeri simpla, sau decat o rochie din dantela de toamna. Pentru ca e mai simplu sa vizualizezi pentru a intelege mai bine aceste afirmatii, iti prezentam una dintre cele mai noi creatii Miss Grey, din colectia de toamna:

Rochia pe umeri cu dantela Kristie fascineaza inca de la prima privire, datorita delicatetii pe care aceasta o inspira; incepand de la liniile simple ale design-ului conic, si pana la fermecatoarele tonuri de rose quartz, rochia pe umeri Kristie este caracterizata de feminitate si romantism. Fusta tip creion iti valorifica intr-o maniera eleganta formele feminine, ins epcial daca esti fericita posesoare a unei siluete de tip clepsidra, in vreme ce bustul confectionat din dantela definitiveaza alura somptuoasa a rochiei elegante. Rochia pe umeri iti asigura un plus de senzualitate si mister feminin, dezvaluind suficient de mult pentru a starni curiozitatea si suficient de putin pentru a-ti pastra o eleganta ferma si o alura romantica. Purtata in combinatie cu un colier statement si cu o coafura ridicata, rochia pe umeri cu dantela Kristie iti va aduce complimente neasteptate in cele mai speciale momente din viata ta.

Te invitam sa descoperi rochiile pe umeri cu dantela din colectia de toamna Miss Grey, si sa iti alegi favorita, pentru o toamna de poveste.

Missgrey @ Sep 04, 2016 +