rootfoot

N-ai purtat niciodata dantela? Incepe cu modelele de rochii elegante midi

Inca te simti usor intimidata de maiestuozitatea pretioasei dantele si crezi ca o rochie lunga confectionata din aceasta tesatura se poate transforma intr-o tinuta coplesitoare? Atunci trebuie sa incepi sa porti modele de rochii elegante midi din dantela, pentru ca putine materiale reusesc sa imbine cu atat de mult rafinament modele din cele mai complexe, care transforma in adevarate bijuterii orice piesa vestimentara.

 

Dantela era in trecut semn al bunastarii si rangului

 

Cu o istorie poate mai lunga de cinci secole, primele dantelarii erau realizate de calugarite din manastirile Europei Centrale si de Sud, prin tehnici speciale de decupaj, ca ornamente pentru altar si robele prelatilor. Aparuta ca o nevoie naturala pentru frumusete in timpuri intunecate, metoda de realizare a dantelei s-a perfectionat cu timpul, ajungand ca astazi sa reprezinte un etalon al creativitatii si perfectiunii in broderie. 

O garderoba stilata trebuie sa contina macar cateva rochii elegante midi din dantela, pe care le vei putea purta atat la evenimente cu dress code formal, cat si la petreceri mai putin pretentioase, in functie de accesorii. Aminteste-ti ca iti doresti sa ai o aparitie incantatoare la ocaziile speciale si alege-ti piesele preferate din colectia Miss Grey de rochii din dantela.

 

Dantela in culori vibrante iti evidentiaza luminozitatea pielii

Rochie Anysia Bordo   Rochie Anysia Bordo

Pentru un aer proaspat si tineresc orienteaza-te catre modelele de rochii elegante midi, care iti lasa picioarele la vedere. Dantela in nuante intense de rosu sau albastru contrasteaza placut cu pielea ta, iar impactul pe care il vei avea intr-o majoritate de femei imbracate in clasicele rochii negre va fi remarcabil.

Cum ai putea trece neobservata, de exemplu, purtand rochia Anysia? E suficient sa amintim nuanta pasionala de rosu bordo a dantelei brodate pe tull, jocurile de transparenta de la nivelul bustului si croiala senzuala, pentru a te asigura de o prezenta impecabila la o petrecere de cocktail sau chiar la o nunta.

 

Rochia Anysia Aurie   Rochia Anysia Aurie 

Daca vrei sa surprinzi printr-o alura princiara, atunci rochia aurie Anysia este ideala pentru tine. Poart-o cu sandale cu barete in jurul gleznei, intr-o combinatie cromatica de negru si auriu, si cu o pereche de cercei mici, discreti, pentru a nu-ti supraincarca aspectul.

 

Ari Albastra   Ari Albastra

Tot dintre rochiile elegante midi, confectionate din dantela, care te vor transforma intr-o prezenta sofisticata si senzuala, iti recomandam si rochia Ari, in nuante linistitoare de albastru. Cu insertia din voal fin la bust si maneci, aceasta piesa vestimentara se va armoniza spectaculos cu accesorii in nuante metalizate sau in tonuri mai inchise de albastru, iar tu vei fi, cu siguranta, admirata si complimentata pentru bunul gust si eleganta de care dai dovada.

Missgrey @ Apr 07, 2017 +