rootfoot

Rochii albastre: cum le accesorizam la inceput de primavara?

Fiecare inceput de sezon marcheza un start nou, atat pentru tine, cat si pentru garderoba ta. E timpul ca hainele groase si in culori triste sa fie inlocuite cu articole vestimentare mult mai subtiri, si in culori mai vii. Daca rochiile tale elgenate din sezonul rece au fost in culori inchise, primavara aceasta, achizitioneaza-ti rochii elegante in culori vibrante. Nu numai imaginea ta va fi radical schimbata, dar si atitudinea se va transforma intr-una mai vesela si mai plina de viata.

Esti pregatita sa imbratisezi primavara? Daca da, atunci citesti articolul potrivit, pentru ca Miss Grey ti-a pregatit cele mai frumoase modele de rochii elegante in culori vibrante. Una dintre culorile vedeta ale acestui an este albastrul, fie inrochie-albastra-elegantatonuri pronuntate, fie in tonuri mai cuminti, cum ar fi bleumarinul. Rochiile albastre atrag atentia asupra ta indiferent de momentul sau evenimentul la care alegi sa le porti, si de aceea este bine sa stii cum sa accesorizezi o astfel de piesa vestimentara. 

Daca esti suficient de indrazneata incat sa porti rochii albastre in tonuri aprinse, atunci iti recomandam cu incredere rochia eleganta albastra Ester, confectionata din material elastic si cu o superba aplicatie din dantela in zona gatului, care ii confera tinutei tale un farmec aparte. Rochia eleganta albastra iti urmareste discret liniile corpului, punandu-ti in evidenta formele feminine, iar lungimea midi iti sporeste senzualitatea si farmecul feminin. Poti acceoriza aceasta rochie albastra eleganta in functie de ocazia la care vrei sa o porti fie cu accesorii argintii, fie cu accesorii aurii, asta daca iti doresti sa obtii o imagine deosebit de eleganta si sofisticata. Pentru o aparitie indrazneata, opteaza pentru accesorii in tonuri de orange (culoarea complementara a albastrului), care te vor scoate si mai mult in evidenta. Evident, clasicele alb si negru raman si ele variante demne de luat in considerare, daca iti doresti o aparitie clasica. 

rochie-albastra-eleganta

Ai nevoie de o rochie de primavara eleganta care sa iti confere un look clasic, pe care sa o poti purta si la birou si la intalnirile de business? Opteaza pentru rochia albastra Ester, o rochie eleganta in nuante de bleumarin, care iti confera o imagine eleganta si sobra simultan, punandu-ti, totusi, formele feminine in evidenta. Poti asorta aceasta rochie albastra cu accesorii in tonuri de gri, argintiu, bej, auriu alb sau negru, in fucntie de efectul pe care doresti sa il obtii la evenimentul la care alegi sa o porti. 

 

Ai intotdeauna grija sa creezi un echilibru intre accesoriile tale, astfel incat sa atragi atentia asupra rochiei si siluetei tale prin intermediul lor, si nu invers. O aparitie proportionata si armonioasa te ajuta sa atragi toate complimentele, pentru ca vei impresiona prin bun gust si rafinament. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti rochiile albastre preferate! 

Missgrey @ Feb 24, 2015 +