rootfoot

Rochii de ocazie lungi in culorile toamnei

Octombrie marcheaza un nou inceput: de sezon, de activitati constructive si poate uneori stresante, dar si de evenimente deosebite care sa te distraga de la problemele zilnice. Pentru ca timpul tau va fi mult mai limitat decat vara ce tocmai a trecut, este normal sa lasi pe ultima suta de metri alegerea unei rochii de ocazie lungi care sa te aduca in centrul atentiei si sa te ajute sa arati spectaculos. Pentru ca principala noastra grija e sa iti fim alaturi, itirochie-de-ocazie-lunga venim in ajutor cu sugestii de rochii de ocazie de cea mai buna calitate, cu design-uri originale si in culori moderne, conform cu tendintele acestui sezon. 

Asa cum mentionam si in articolul dedicat tendintelor pentru toamna lui 2014, sezonul acesta se poarta materialele fluide si pretioase, dintre care amintim satinul, matasea si dantela. In ceea ce priveste culorile, pe langa adorabilele tonuri de pastel, exista si o categorie de culori puternice, cum ar fi violetul, albastrul, verdele sau rosul pasional, asezonate cu eternele negru si alb. Miss Grey a creat rochii de ocazie lungi special gandite astfel incat sa fe in conformitate cu trendurile de pe scena internationala a modei:

Daca te identifici cu femeia pasionala si romantica, poti alege o rochie de ocazie lunga de culoare neagra, confectionata din voal si cu o superba aplicatie aurie in zona pieptului, pentru un plus de eleganta si pentru o imagine luxurianta. Design-ul simplu si provocator simultan, alaturi de centura in tonuri aurii din talie, iti va pune silueta in lumina si te va transforma intr-o diva a evenimentului. 

rochie-de-ocazie-lunga

De asemenea, poti opta pentru o rochie de ocazie lunga croita in stilul empire, care se remarca in primul rand prin capacitatea de a masca taliile mai proeminente. Rochia de ocazie Evelyn, confectionata din triplu voal verde si cu un guler transparent care iti confera confort si eleganta, te va ajuta sa adopti o imagine clasica, sofisticata si moderna, in acelasi timp. Asorteaz-o cu bijuterii rafinate si discrete, si vei obtine un look superb, de printesa moderna!

rochie-de-ocazie-lunga

Si, pentru ca orice femeie isi doreste sa iasa din anonimat si sa arate spectaculos la orice eveniment, alegerea unei rochii de ocazie lungi cu umerii acoperiti este ideala. In plus, opteaza pentru o nuanta de albastru intens, si vei obtine un efect uluitor. Cu rochia de ocazie lunga Queen, care este confectionata din voal de matase si contine detalii din dantela semi-transparenta pe umeri, vei reusi intr-adevar sa adopti un look regal, luxos. In plus, talia marcata iti va ascunde eventualele defecte, iar spatele decupat va adauga un strop de senzualitate tinutei tale. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si, din numeroasele rochii de ocazie lungi pe care ti le punem la dispozitie, alege-o pe cea care te incanta cel mai mult!

Missgrey @ Oct 01, 2014 +