rootfoot

Ce purtam atunci cand iesim in oras?

O data cu venirea verii incepem sa iesim tot mai des in oras. Tinutele pe care le putem purta sunt nenumarate, insa in tendinte, sunt rochiile casual elegante.

Indiferent cu cine iesi trebuie sa alegi o tinuta lejera care sa iti puna in valoare silueta. Rochiile care se potrivesc stilului personal ne ajuta sa fim mai increzatoare in noi.

Iesirile la suc, pe terasa sunt nemaipomenit de relaxante dupa o saptamana aglomerata. Este o ocazie perfecta pentru a te putea imbraca asa cum simti. Nu ai restrictii asa ca poti da frau liber imaginatiei.

rochie casual eleganta este extrem de potrivita pentru o iesire in oras si te va ajuta sa arati nemaipomenit. Culorile poti sa le alegi in functie de culoarea tenului astfel vei avea mai mult stil.  Tinuta trebuie sa fie tinereasca si rochie casualsa iti reflecte starea de spirit.

Pentru   a nu da gres poti sa urmezi cateva etape simple:

  1. Alege o piese vestimentara de baza care iti place foarte mult;
  2. Completeaza tinuta cu elemente simple care sa se potriveasca;
  3. Poti purta rochii casual si pe deasupra sa adaugi o vesta, o camasa de blugi sau un cardigan. Astfel vei personaliza outfitul;
  4. Accesoriile fac diferenta si pun in valoare rochita aleasa. Poti purta orice se incadreaza intr-un stil casual si nu vei da gres;
  5. Incaltamintea poate fi cu toc sau fara. In functie de preferintele personale poti alege o pereche de sandale;                  
  6.  Machiajul trebuie sa fie discret si natural.

In final outfitul trebuie sa fie relaxat si la moda. Indrazneste si poarta ce te reprezinta!

Iata ce iti propunem noi:

O rochie casual, din voal de matase, lunga. Nuantele si imprimeul floral sunt extrem de placute iar materialul fac din aceasta rochie una extrem de lejera. O poti purta cu o pereche de sandale de vara.   

rochie casual O alta rochie in tendinte, este cea mulata cu imprimeu floral. O tinuta vesela, moderna care iti scoate in evidenta bronzul. Poate fi purtata cu succes la iesirile in oras cu prietenii.
rochie casualPoti opta pentru o rochie lejera de vara intr-o culoare aprinsa. Stilul babydoll este extrem de lejer si se potriveste oricarui tip de silueta mascand micile defecte.     

Intra pe missgrey.ro si alege cele mai frumoase tinute pentru iesirile in oras.  

 

 

 

Missgrey @ Jul 20, 2014 +