rootfoot

Rochii de ocazie din dantela pe care sa le porti vara aceasta

Rochiile de ocazie din dantela sunt o modalitate sigura de a-ti garanta aparitia spectaculoasa la orice eveniment. Indiferent de sezon, rochiil de dantela vor fi intotdeauna apreciate si placute, iar acesta este unul dintre principalele motive pentru care nu poti spune ca ai prea multe astfel de accesorii vestimentare in sifonier. 

rochie-de-ocazie-dantela-albastraRegasite intr-o varietate inedita de culori, texturi, stiluri si designuri, rochiile de ocazie din dantela pot fi purtate in cele mai diverse contexte, incepand de la cele mai pretentioase evenimente si pana la petreceri aniversare sau intalniri romantice. Lungi sau scurte, rochiile de ocazie de dantela nu trebuie, sub nicio forma, sa lipseasca din garderoba ta festiva. 

Pentru aceasta vara, iti recomandam sa porti rochii de ocazie din dantela albastra. O culoare extrem de fermecatoare datorita simbolisticii sale si efectului pe care il are asupra oricarei purtatoare, albastrul imperial se potriveste de minune cu sezonul cald in special in combinatie cu o textura luxurianta precum cea a dantelei. 

Confectionata integral din dantela brodata manual cu paiete, rochia de ocazie albastra Ella reuseste sa iti confere o alura extrem de feminina datorita croielii sale conice, care ii asigura capacitatea de a-ti urmari discret liniile corpului, evidentiindu-ti formele feminine. Dotata cu cupe, rochia Ella albastra iti pune in lumina bustul, iar decolteul in forma de inima iti permite sa accesorizezi superba rochie de ocazie din dantela cu coliere statement. Pretioasa prin definitie, rochia de ocazie albastra nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a crea un efect uluitor asupra ta, si poate fi purtata la cele mai speciale evenimente de sezon.

Tu ce rochii de ocazie din dantela preferi pentru aceasta vara?

Missgrey @ Jun 19, 2016 +