rootfoot

Trei idei de tinute pentru nasa

O nunta cu adevarat reusita presupune ca toti protagonistii sa aiba tinute perfecte. Unul dintre cele mai importante roluri la cea mai speciala ocazie din viata fiecarei femei le apartine parintilor spirituali ai mirilor, nasii. Pentru o femeie care trebuie sa indeplineasca acest rol, este foarte important sa aiba o tinuta vestimentara pe masura. In primul rand, este nevoie ca rochia de nasa sa fie potrivita varstei, dar si stilului nuntii in general sau locatiei evenimentului.

In functie de aceste criterii, trebuie ca viitoarea nasa sa isi aleaga croiala, materialul si modelul unei rochii perfecte. In mod normal, o nasa isi alege intotdeauna materiale pretioase pentru rochia de ocazie, dar asta variaza in rochii-de-nasafunctie de stilul preferat de fiecare in parte.

Iti oferim, in continuare, cateva sfaturi generale despre cum ar trebui sa arate o tinuta impecabila pentru o nasa, dar si cateva modele de rochii de nunta marca Miss Grey, ideale pentru nasa.

Daca un stil mai provocator este de preferat in detrimentul unuia clasic, rochiile de ocazie cu despicaturi senzuale pe picior, sau cu spatele gol, sunt o optiune deosebit de avantajoasa. De asemenea, pentru nuntile care se desfasoara intr-o gradina sau un spatiu deschis, in sezonul cald, rochia de nasa trebuie sa fie confectionata din materiale fluide si sa fie vaporoasa, pentru a se potrivi peisajului intregii nunti. Indiferent de optiuni, rochia de ocazie a nasei trebuie sa puna in evidenta atuurile acesteia, nu defectele.

Rochia Queen este mai mult decat ideala pentru o nasa care isi doreste o aparitie eleganta si este adepta unui stil clasic. Confectionata din voal de matase si cu aplicatii subtile din dantela mov pe manecile scurte, rochia iti confera un aer deosebit de rafinat. In plus, centura fina si decolteul adanc in linii curbe atrag atentia asupra partii superioare a corpului. Cu o asemenea tinuta, nasa va straluci!

rochii-de-nasa

Trebuie stiut ca rochia miresei va ramane intotdeauna in prim plan. Astfel, poti lua in considerare si acest aspect atunci cand alegi rochia de nasa. Daca vrei sa iesi in evidenta, alege o rochie intr-o culoare puternica, ce contrasteaza cu albul rochiei miresei. Iti recomandam rochia Darcy verde, croita din voal de matase si cu o aplicatie pretioasa in talie pentru un plus de farmec si feminitate. Asocierea dintre modelul clasic, elegant, aplicatia pretioasa, materialul folosit pentru confectionare si culoarea puternica creeaza un efect surprinzator.

rochii-de-nasa

Un alt aspect demn de laut in considerare in procesul de alegere a rochiei pentru nasa sunt tendintele. In privinta culorilor, trebuie spus faptul ca rozul pal si tonurile derivate din acesta sunt extrem de apreciate in materie de rochii de ocazie. Astfel, daca reusesti sa combini un trend cu preferintele personale, vei fi atractia evenimentului. Miss Grey are pentru tine rochia Adore lunga, confectionata din tull si cu bust din dantela (materiale pretioase, indispensabile oricarei nunti!).

Rochia imbina cu succes eleganta si pretiozitatea dantelei cu motiv floral din partea superioara a corpului, cu fluiditatea materialului din partea inferioara. In plus, accesoriul auriu din talie iti accentueaza formele feminine si, mai mult, creeaza un contrast superb cu rochia alba a miresei. Lasa-te admirata intr-o tinuta desprinsa din povestile cu zane!

Accesand site-ul www.MissGrey.ro, beneficiezi de o varietate de produse vestimentare elegante dedicate exclusiv femeilor. Alegerea rochiei de nasa nu mai reprezinta acum o problema, ci o placere. Sa nu fi surprinsa daca vei constata ca nu te poti hotari, pentru ca te vei indragosti de produsele  noastre!

Missgrey @ Aug 22, 2014 +