rootfoot

Poarta rochii de ocazie extravagante

Atunci cand ne gandim la rochii de ocazie extravagante, este foarte posibil sa avem proiectata in minte imaginea rochiilor de epoca: nelipsita crinolina, aplicatiile stralucitoare, culorile clasice, precum alb, negru sau argintiu si modele somptuoase, care impresioneaza atat prin dimensiuni, cat si prin detalii pretioase. Preferinta pentru rochii de ocazie extravagante nu s-a schimbat deloc, de-a lungul secolelor. Ceea ce difera, insa, este felul in care ne raportam la conceptul de extravagant. Aparitia culorilor puternice in garderoba de seara a fost doar un prima pas in acest sens.

Astazi, ideea de extravaganta se traduce in special prin tot ceea ce inseamna aplicatii nonconformiste, ciudate, asocieri aparent neobisnuite intre materialele folosite pentru confectionare; evidentierea detaliilor dintr-o tinuta, design-urile care ies din tipare, precum si utilizarea culorilor foarte puternice in crearea rochiilor de ocazie sunt alte elemente care definesc extravaganta unei rochii.

Daca te intrebi de ce trebuie sa existe rochii de ocazie extravagante si, mai ales, de ce ar trebui ca tu sa le porti, raspunsul e foarte simplu : tendinta fiecarei femei de se face remarcata si de a fi speciala la orice eveniment ramane o constanta si un punct de reper in lumea modei. In plus, pentru confortul fiecareia dintre noi, este indicat ca in cadrul fiecarui eveniment, sa evitam sa avem aceleasi tinute ca alte invitate.

Astfel, Miss Grey iti prezinta doua rochii de ocazie extravagante pe care le poti purta indiferent de evenimentul special la care participi. Vei reusi sa fii eleganta si feminia intr-un mod original si indraznet.

Rochia de ocazie Venice reprezinta o optiune speciala de tinuta vestimentara de ocazie. Asimetrica si croita din voal de matase, deja o putem defini ca fiind extravaganta. Pe langa design-ul modern al rochiei, detaliul brodat din zona taliei iti evidentiaza silueta feminina, iar trena lunga si transparenta nu numai ca iti confera un aer usor dramatic, dar si provocator.

rochii-de-ocazie

Rochia Irene din matase satinata este o alta sugestie de rochie de ocazie extravaganta pentru femeia puternica si indrazneata. Design-ul pe un umar aminteste de rochiile purtate de zeitele Greciei Antice ; pretiozitatea materialului din care este confectionata, asociata cu braul rafinat din dantela alba si cu nuanta puternica de roz transforma aceasta rochie intr-o tinuta extravaganta pe care, purtand-o, nu ai cum sa dai gres.

rochii-de-ocazie

Pe www.MissGrey.ro, ai la dispozitie o multitudine  de rochii de ocazie extravagante, care sunt gandite exclusiv pentru tine, pentru a te determina sa te simti speciala si increzatoare.

Missgrey @ Aug 23, 2014 +