rootfoot

Alege-ti rochia de ocazie in functie de personalitate!

Exista o legatura foarte puternica ce se stabileste intre rochiile de ocazie si femeia care le poarta. Si nu, nu este vorba despre o legatura emotionala intre produs si purtatoare, ci despre faptul ca pisele vestimentare alese transmit mesaje directe despre personalitatea noastra. Discutam acest aspect si in articolul dedicat alegerii culorilor rochiilor elegante pe care le purtam. Pentru ca impactul vizual conteaza in proportii de cel putin 70%, articolele de imbracaminte reprezinta, practic, niste instrumente cu ajutorul carora comunicam ceva despre trasaturile noastre de caracter. Iata de ce ne-am horatat sa iti vorbim, astazi, despre cum iti poti alege o rochie de ocazie in functie de propria personalitate.

Purtam rochii de seara la evenimente speciale, care sunt o oportunitate inteligenta si deosebita de a transmite ceva despre noi. Felul in care ne prezentam in cadrul acestor ocazii reflecta intr-un mod direct si vizibil preferinterochie-eleganta personale, gusturi si slabiciuni pentru diverse croiuri, modele si culori. Acest lucru reprezinta, practic, o reflectie a modului in care tu, ca femeie, te raportezi la relatiile cu cei din jur, la mediu si la feminitatea proprie.

Miss Grey te sfatuieste sa reflectezi profund asupra propriei tale personalitati, sa iti definesti trasaturile de caracter si sa tii cont de ele in momentul in care iti alegii rochii de ocazie. Iti oferim si cateva exemple concrete, in acest sens:

Pentru femeia eleganta, se recomanda materialele fluide, care se concentreaza, totusi, pe croiuri ce pun in evidenta formele naturale; aceste tipuri de rochii elegante nu trebuie sa se muleze pe trup intr-un mod vulgar, ci sa evidentieze feminitatea prin intermediul subtilitatii. Catifeaua, dantela, matasea sau voalul de matase sunt doar cateva dintre materialele care scot in evidenta trasaturile unei personalitati elegante.

Rochia de ocazie Alma, marca Miss Grey, poate fi purtata cu incredere de catre femeile elegante. Croiul si materialul din care este confectionata rochia lunga iti evidentiaza formele discret, iar cordonul impletit atrage atentia asupra taliei tale. In plus, culoarea dulce accentueaza personalitatea eleganta si rafinata.

rochie-de-seara

O personalitate rebela se remarca prin refuzul de a se conforma tiparelor. Daca vrei sa scoti in evidenta acest aspect, alege rochii de seara care au croiuri atipice, sunt asimetrice si imbina elemente din mai mult stiluri. Indrazneala din punct de vedere cromatic este un alt element care ajuta la conturarea imaginii femeii rebele.

Alege rochia eleganta Venice, din voal de matase. Asimetrica si lunga, rochia este alegerea ideala pentru femeile care vor sa isi puna in valoare atitudinea independenta si libera. Braul alb evidentiaza silueta, iar jocurile de transparente rezultat din suprapunerea materialelor transforma rochia de ocazie intr-o tinuta provocatoare.

rochie-de-seara

Daca esti o femeie excentrica, ale carei principale trasaturi de caracter se refera la sfidarea si anularea conventiilor si a traditiei, rochia ta de ocazie trebuie sa socheze. Si nu intr-un sens negativ, ci prin alaturarea elementelor simple cu cele indraznete.

Rochia Lolita albastra se potriveste de minune cu acest tip de personalitate. Este confectionata din voal de matase, si are aplicatii din dantela neagra in jurul decolteului in V, pentru un plus de senzualitate. O rochie de ocazie scurta este categoric neconventionala, mai ales daca are si o culoare puternica.

Pe www.MissGrey.ro, poti sa iti alegi rochii de ocazie, rochii de seara si elegante care se potrivesc oricarui tip de personalitate! Alege sa stralucesti, alaturi de Miss Grey!

Missgrey @ Aug 21, 2014 +