rootfoot

Rochii de nasa scurte Miss Grey, in functie de silueta

Botezul ca eveniment marcheaza, din punct de vedere simbolic, un moment extrem de important in viata fiecarui copil. In fond, botezul reprezinta momentul in care apartenenta la o comunitate - cu valori spirituale si morale pronuntate - este celebrata; in acest context, nasii joaca un rol important, pentru ca ei vor fi cei care vor fi alaturi de parinti, sustinandu-i in procesul de educare si invatare (nu doar informationala, ci si morala). Astfel, rochiile de nasa trebuie atent alese atunci cand stii ca urmeaza un astfel de eveniment, si trebuie aleasa pentru a transforma ocazia intr-un moment de neuitat. De aceea, astazi iti oferim cateva sfaturi despre cum sa iti alegi rochia derochie-de-nasa-scurta nasa potrivita.

Primul lucru care iti vine in minte atunci cand te gandesti la un asemenea eveniment sunt rochiile lungi. Ce se intampla, insa, in momentul in care fie te-ai plictisit de acest model, fie iti doresti o tinuta diferita? Sau, poate, atunci cand pur si simplu esti adepta rochiilor scurte? Iti spunem noi: porti rochii de nasa scurte, urmand cateva reguli generale pe care ar trebui sa le urmezi indiferent de tipul de rochie pe care ti l-ai alege. Si, mai presus de toate, tii cont de tipul de silueta pe care il ai, pentru ca ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa iti pui in evidenta defectele. 

rochie-de-nasa-scurtaIn primul rand, nu uita ca botezul este o ceremonie religioasa, care se petrece in biserica, astfel ca si tinuta trebuie sa fie pe masura; decolteurile prea adanci, fustele sau rochiile prea scurte, spatele gol si, in general, prea multa piele expusa, trebuie eliminate de pe lista posibilelor tinute de purtat la ceremonia religioasa. Insa, dupa ritualul religios, urmeaza, in general, o petrecere la care ai dori sa porti o rochie potrivita, si cel mai probabil nu esti dispusa sa schimbi doua tinute. Iata de ce te sfatuim sa apelezi la saluri, sacouri sau alte accesorii menite sa formalizeze rochia de nasa astfel incat aceasta sa fie o tinuta potrivita pentru biserica. Alege rochii scurte de nasa  sau deasupra genunchiului, astfel incat lungimea rochiei sa nu fie problematica. In acest fel, acordand atentie micilor detalii si tipului tau de silueta, vei reusi sa iti alegi o rochie de nasa scurta ideala atat pentru ceremonia religioasa, cat si pentru petrecerea de dupa. Avanatajele? Un buget mai prietenos, versatilitatea unei rochii scurte care poate fi purtata la mai multe ocazii, confort si eleganta. 

Daca esti fericita posesoare a unei siluete de tip clepsidra, iti recomandam rochia de nasa scurta Carla. Confectionata din dantela fina in tonuri elegante de rosu bordo, rochia scurta de nasa rochie-de-nasa-scurtase muleaza discret pe formele tale, valorificandu-ti feminitatea. Cupele iti infrumuseteaza bustul, iar lungimea este ideala pentru o ceremonie formala. O pot asorta cu un sal sau un sacou elegant pentru ceremonia religioasa, iar la petrecere vei straluci. 

Iubesti rafinamentul si culoarea? Atunci, poarta rochia de nasa scurta D'Amour. Cu fusta confectionata din tul albastru si bustul din dantela, rochia scurta de nasa este ideala pentru siluetele in forma de para. Design-ul rochiei de nasa accentueaza talia, iar manecile scurte si absenta decolteului compenseaza spatele usor descoperit, care pluseaza farmecul tinutei. Poart-o cu un sal, si vei arata impecabil. 

Daca ai umerii frumos construiti si principalul avantaj al siluetei tale este bustul, atunci opteaza pentru rochia de nasa scurta Mikaela. Confectionata din voal de matase si cu aplicatie pretioasa in talie, rochia scurta de nasa se remarca prin eleganta, rafinament si stil. In functie de preferinte, poti opta pentru roz prafuit, pastelat, sau pentru bej ori rosu. Indiferent de culoarea aleasa, vei arata superb atat la ceremonia religioasa, cat si la petrecerea de dupa. 

Rochiile de nasa scurte Miss Grey sunt un must-have pentru fiecare femeie care isi doreste sa impresioneze la un astfel de eveniment printr-o tinuta plina de stil, atent aleasa si deosebit de confortabila. Acceseaza www.MissGrey.ro, si alege-ti modelele favorite de rochii de ocazie scurte pentru botez pe care ti le punem la dispozitie! 

 

Missgrey @ Jun 25, 2015 +