rootfoot

Rochiile cu spatele gol din dantela - secretul momentelor de neuitat

Mereu in cautarea momentelor de neuitat, incercam in permanenta sa (ne) surprindem prin cele mai speciale tinute elegante. Pentru ca evenimentele speciale care apar in viata noastra sunt privite drept oportunitati pentru a ne simti speciale, unice, vestimentatia de ocazie reprezinta un element caruia trebuie sa ii acordam o atentie deosebita. O tinuta festiva de succes inseamna confera, pe de o parte, un boost al increderii in sine si, pe de alta parte, ne reaminteste de faptul ca in fiecare zi trebuie sa ne lasam admirate si apreciate. 

rochie-cus-aptele-gol-dantelaDe aceea, astazi vrem sa iti comunicam secretul crearii momentelor de neuitat, prin intermediul tinutelor festive: este vorba despre rochiile cu spatele gol din dantela. O imbinare armonioasa intre efectul luxuriant al texturii dantelei care transcende timpul darorita elegantei sale absolut eterne, si senzualitatea design-ului care dezvaluie suficient rochie-spate-gol-dantelade mult pentru a provoca si totusi ramane suficient de misterios pentru a incita la descoperire, rochiile cu spatele gol vor ramane intotdeauna definitiorii pentru esenta feminitatii. Absenta rochiilor cu spatele gol din garderoba festiva a unei femei este interzisa cu desavarsire, intrucat aceste accesorii vestimentare pot asigura aparitii datorita carora iti vei aminti cu cel mai mare drag de cele mai frumoase momente din viata ta. In plus, acestea reprezinta o alternativa indrazneata si senzuala la rochiile de eceniment simple. Rochiile cu spatele gol au nenumarate avantaje datorita carora merita sa le porti, iar daca incerci sa gasesti un dezavantaj al acestora vei constata ca este foarte dificil sa faci acest lucru. 

Da, poateca vei fi tentata sa aduci in discutie dificultatea alegerii lenjeriei. Insa venim cu un contra-argument foarte puternic: pe langa faptul ca exista numeroase sutiene create special pentru a fi purtate cu rochiile cu spatele gol, exista si o varietate bogata de modele de rochii cu spatele gol dintre care poti alege; fie ca optezi pentru o rochie cu spatele gol cu un decupaj mic, sau pentru una al carui decupaj se intinde pe toata lungimea spatelui, efectul va fi cu sigurnata la fel de fermecator. 

Inca de la inceputurile povestii Miss Grey, am creat in permanenta noi si noi modele de rochii cu spatele gol care sa iti infrumuseteze garderoba festiva. Doua dintre cele mai indragite astfel de modele sunt reprezentate de rochiile cu spatele gol Tania. Confectionate integral din dantela cusuta cu fir irizant, rochiile cu spatele gol Tania se prezinta intr-o varietate de culori, dintre care amintim verde aprins, rosu, albastru imperial sau gri cu accente metalice. Design-ul conic le permite sa iti urmareasca discret liniile corpului, subliniindu-ti formele feminine, in vreme ce textura sofisticata a dantelei iti confera un plus de eleganta. Lungimea midi le recomanda pentru a fi purtate in cele mai speciale momente din viata ta, datorita faptului ca se pot plia foarte usor oricarui tip de eveniment si chiar si celor mai exigente coduri vestimentare. 

In combinatie cu o coafura pe masura, cu o pereche de stiletto si un clutch sofisticat, rochiile cu spatele gol din dantela Tania iti vor conferi o aparitie de vis. Descopera modelele de rochii cu spatele gol marca Miss Grey, si asigura-te ca iti vei aminti cu placere fiecare moment special petrecut alaturi de persoanele dragi tie. 

Missgrey @ Sep 26, 2016 +