rootfoot

Rochia de ocazie din dantela perfecta pentru acest sezon

Vara se instaleaza incet dar sigur, iar invitatiile la evenimente incep sa creasca in numar considerabil. Stii ca ai nevoie sa iti reimprospatezi garderoba cu o rochie de ocazie perfecta, insa nu stii de unde sa incepi. Si, cu atatea modele superbe la dispozitie, normal ca este dificila alegerea. 

rochie-de-ocazie-din-dantelaNoi iti recomandam sa adaugi sifonierului tau o tinuta festiva de exceptie, cu ajutorul careia va fi imposibil sa dai gres indiferent de categoria de eveniment la care vei participa vara aceasta: rochia de ocazie din dantela. Simpla, versatila, dar in acelasi timp extrem de eleganta si usor de accesorizat in combinatii creative, un astfel de accesoriu este de nelipsit pentru activitatile tale sociale de sezon. 

Iar daca iti doresti sa achizitionezi o rochie de ocazie din dantela pe care sa o poti purta mai mult decat o singura data, iti recomandam sa cauti acele caracteristici care ii confera suficienta versatilitate pentru a te pune intotdeauna in valoare, pastrand, in acelasi timp, cateva trasaturi minimale care o fac potrivita oricarui dress code. 

Confectionata integral din dantela, rochia de ocazie Amira este o alegere perfecta pentru garderoba ta festiva. Dantela cusuta cu fir irizant, de o textura sofisticata si luxurianta, iti asigura stralucirea necesara pentru a o purta chiar si la cele mai pretentioase ocazii, in vreme ce culoarea neutra si delicata iti asigura libertatea de a o purta in cele mai avriate combinatii de culori si accesorii. Lungimea midi, de asemenea, o transforma intr-o rochie de ocazie foarte versatila, care poate fi purtata cu succes la toate categoriile de evenimente. Croiul conic iti pune in valoare formele feminine, insa intr-o maniera subtila, astfel ca tu vei reusi sa te faci remarcata prin stil si eleganta si simplitate. 

Tu ce rochie de ocazie din dantela preferi pentru evenimentele acestui sezon?

Missgrey @ May 28, 2016 +