rootfoot

Rochii de nasa pentru un look impecabil

La un eveniment atat de special precum botezul, alegerea unei rochii de seara pentru nasa, deopotriva eleganta si feminina fara a fi prea ostentativa sau senzuala, este o cerinta importanta. Codul vestimentar al unei ceremonii de botez iti cere o tinuta semi-formala, adica o tinuta mai rafinata decat cea pe care ai purta-o la o petrecere a companiei, de exemplu, dar mai putin sofisticata decat una pentru un bal.

 

Bineinteles, atunci cand cauti rochii de nasa, ideal ar fi sa achizitionezi un model suficient de confortabil pentru a te putea simti bine pe tot parcursul evenimentului, o rochie de o eleganta simpla –dar nu prea sobra, si care sa fie indeajuns de decenta pentru a nu atrage atentia asupra ta in biserica intr-un mod neplacut. Ba chiar, daca ai descoperi o tinuta care sa indeplineasca toate conditiile de mai sus si care sa poata fi purtata si la alte evenimente in viitor, atunci deja vorbim despre o rochie perfecta de nasa. Crezi ca asa ceva este doar un vis frumos si nimic mai mult?

 

Iti voi arata mai jos cateva modele de rochii elegante pe care le poti lua in considerare cand iti alegi vestimentatia pentru urmatoarea ceremonie de botez.

 

 

Rochiile de nasa bordo, o alegere fara cusur 

 

Chiar daca la un botez poti purta orice culoare doresti, iar nuantele neutre sunt intotdeauna o optiune infailibila atunci cand tintesti un rafinament clasic, sa stii ca o rochie pentru nasa poate avea si o nuanta intensa, mai ales daca designul acesteia este simplu.

Rochie Ada albastra

Alegerea unei rochii nasa din dantela brodata, asa cum este modelul plus size Estela bordo, iti va asigura o aparitie impresionanta si eleganta la ceremonia de botez. Liniile fluide si gratia acestei rochii de seara pentru siluetele plinute o transforma intr-o piesa vestimentara ideala pentru o varietate de ocazii. Transparenta din zona bustului ii confera subtil feminitate, iar combinatia dintre bordo si auriu fascineaza prin aerul luxos.

Rochie Estela Bordo

 

Rochii de nasa lungi simple, pentru aparitii de efect  

 

Ca sa te asiguri ca vei arata ireprosabil la un botez, cea mai la indemana optiune e reprezentata de modelele de rochii lungi de nasa. Au o alura eleganta indiferent de croiala, iar cele simple sunt chiar mai fermecatoare decat cele cu un design pretentios. Dar asta nu inseamna, totusi, ca nu te poti bucura de texturi pretioase, culori vesele sau elemente inedite de stil care dau personalitate tinutei.

Rochie Darma Mov

Cand cauti pe internet rochii nasa botez o sa vezi ca rezultatele includ o diversitate de piese vestimentare propuse ca tinute ideale pentru o astfel de ceremonie.  Unele sunt fara maneci, cu bustul realizat din dantela brodata fina, asa cum poti vedea la modelul de rochie eleganta Serene roz, altele au o asimetrie inedita care le transforma in tinute absolut spectaculoase, precum rochia Ada albastra, cu volane pe un umar. Chiar si o rochie lunga cu slit lateral poate fi o alegere potrivita pentru un botez, desi ar fi bine sa-ti stapanesti miscarile prea indraznete in timpul ceremoniei religioase.

Rochie Serene Roz

 

Rochii de nasa scurte pentru botez

 

E drept, modelele de rochii lungi si diafane sunt primele piese vestimentare la care te gandesti cand vine vorba de tinuta pentru un botez. Cu toate acestea, poti purta fara probleme si rochii scurte de nasa, atata vreme cat prin scurt intelegi maxim doua degete deasupra genunchiului.

 

O rochie de cocktail cu linii simple, din tesaturi confortabile, purtata cu balerini sau pantofi cu toc mediu (in niciun caz cu toc  stiletto) este o alegere cat se poate de potrivita si la ceremonia religioasa, si la petrecerea de dupa. In plus, o astfel de piesa vestimentara se va dovedi extrem de adaptabila si potrivita pentru o varietate de evenimente speciale.  

Missgrey @ May 03, 2018 +