rootfoot

Rochiile de dantela: 5 moduri stilate de a le purta

Sub forma de imprimeu, purtata in articole vestimentare integral confectionate din dantela, sau chiar si sub forma de detaliu al unei piese de imbracaminte, dantela ramane, in continuare, un must-have pentru garderoba oricarei femei moderne. Fie ca iti doresti sa adopti tinute specifice celebritatilor, fie doar sa adaugi un plus de rafinament stilului tau personal, dantela este unul dintre cele mai simplu de purtat materiale, fiind, totodata, si cel mai sofisticat - cu conditia, evident, sa fie purtata asa cum trebuie. De aceea, astazi iti prezentam 5 moduri stilate in care poti sa porti rochiile de dantela indiferent de eveniment, si sa arati stralucitor. 

Rochiile de dantela au marele avantaj ca pot fi purtate la aproape toate evenimentele, in functie de design-ul pe care il alegi, de culoare si accesoriile pentru care optezi. Acesta este si motivul pentru care trebuie sa acorzi o atentie deosebita detaliilor atunci cand te hotarasti sa iti achizitionezi o rochie din dantela - incepand de la culoare, design, lungime sau forma siluetei tale; odata ce reusesti sa adaugi garderobei tale o rochie din dantela care sa iti vina de minune, vei reusi sa iti construiesti aparitii fermecatoare la orice eveniment! 

rochie-de-dantelaAlege culoarea! Stilistii insista ca in momentul in care decizi sa porti rochii de dantela sa optezi pentru culori aprinse, stralucitoare, care iti confera un aer dinamic, tineresc si deosebit de elegant. Pur si simplu, o rochie de dantela in culori vibrante te face sa stralucesti, valorificandu-ti feminitatea. Foarte in voga in acest an, tonurile de marsala raman printre preferatele noastre si ale specialistilor din lumea modei. De aceea, iti recomandam rochia din dantela bordo Ella, care impresioneaza nu numai datorita culorii vibrante si seducatoare, ci si datorita lungimii midi, care ii sporeste senzualitatea, si datorita dantelei brodate care ii confera un aspect usor vintage, deosebit de elegant. Cupele si decolteul in forma de inima iti infrumuseteaza bustul, iar bretelele ii confera stabilitatea de care ai nevoie pentru a petrece momente de neuitat pe ringul de dans. 

Valorifica-ti formele feminine! Conform studiilor de specialitate din industria modei, niciun material nu iti valorifica mai bine formele feminine decat dantela. In mod natural, rochie-de-dantelaatunci cand porti o rochie de dantela, esti suficient de increzatoare incat sa iti doresti sa iti evidentieze cele mai provocatoare aspecte ale siluetei tale - astfel, te vei simti automat increzatoare, puternica, intr-un cuvant - fabulos. Rochia midi Tania este optiunea ideala pentru femeile care isi doresc sa isi puna in evidenta formele feminine. Confectionata din dantela in tonuri de verde vibrant, rochia midi impresioneaza prin design-ul provocator si elegant, si prin culoarea stralucitoare. Spatele decupat compenseaza absenta decolteului frontal, sporind efectul provocator si eleganta tinutei tale. 

Rochiile de dantela - ideale atunci cand te grabesti! Daca trebuie sa participi la un eveniment si esti luata prin surprindere, rochiile din dantela te pot salva de la stresul pe care il presupune cautarea unei rochii potrivite, asta pentru ca arata intotdeauna foarte elegant, si sunt suficient de sofisticate incat sa nu aiba nevoie de prea multe accesorii pentru a arata superb. Rochiile cu dantela trebuie sa isi pastreze propriul farmec, fara ca acesta sa fie stirbit de accesorii. 

Investeste in calitate - Alege rochii de dantela de calitate, si nu te rezuma la un buget foarte mic. La urma urmei, iti doresti ca rochia ta de dantela sa fie una de calitate, care sa arate frumos si sa merite investitia, si pe care sa o poti purta la cat mai multe evenimente speciale, in cat mai multe outfit-uri impresionante. 

Indrazneste sa incerci texturi si modele diferite - Nu este obligatoriu ca rochiile cu dantela sa fie confectionate integral din dantela; simple accente sau detalii sunt suficiente pentru a-ti conferi alura speciala de care ai nevoie; in functie de preferintele si stilul personal, experimenteaza diverse texturi si modele de dantela, astfel incat sa gasesti forma care ti se potriveste cel mai bine. 

Intra pe www.missgrey.ro. si alege-ti rochiile de dantela favorite dintre modelele superbe pe care ti le punem la dispozitie!

 
Missgrey @ Jun 30, 2015 +