rootfoot

Rochii cu spatele gol lungi - garantia unei aparitii irezistibile

Aflata mereu in cautarea perfectiunii si a frumusetii depline, femeia poate fi, de multe ori, definita de tinutele pe care le poarta. Un simbol al delicatetii si misterului specific feminin, rochiile cu spatele gol lungi sunt cheia oricarei aparitii de succes la evenimentele care impun tinute deosebite. 

Desi distincte, personalitatile femeilor moderne reprezinta o imbinare armonioasa intre delicatete, eleganta, senzualitate,rochie-cu-spatele-gol-lunga-verde simplitate, sofisticare si rafinament. Un paradox al atributelor diferite, un melanj oximoronic al calitatilor care definesc feminitatea, rochiile cu spatele gol lungi asigura cele mai de succes tinute indiferent de context, si sunt de nelipsit din garderoba oricarei femei care isi doreste sa surprinda prin aparitii care ii transpun in exterior propria personalitate. Iata ce modele de rochii cu spatele gol lungi iti recomandam noi, pentru acest sezon:

rochie-cu-spatele-gol-lunga-lilaConfectionata din voal de un verde intens, cu bustul fronsat si aplicatie pretioasa in talie, rochia cu spatele gol lunga Kora reuseste sa acapareze atentia oricarui privitor, atat datorita culorii deosebit de elegante si fermecatoare, cat si datorita design-ului menit sa iti evidentieze calitatile naturale si sa iti puna in valoare feminitatea. Decolteul in V, alaturi de spatele decupat, transforma rochia cu spatele gol lunga intr-o piesa vestimentara classy si in acelasi timp senzuala, capabila sa imbrace orice tip de personalitate feminina. 

Pentru acelea dintre voi care prefera nuantele deosebit de delicate, cu accente romantice, recomandam rochia cu spatele gol lunga Kora in tonuri de lila. Fluiditatea voalului din care este confectionata ii confera o alura diafana, in vreme ce bustul fronsat si aplicatia pretioasa din talie iti pun in lumina formele  feminine, iar spatele adanc decupat in V contribuie cu o nota de mister, senzualitate si dramatism. Simpla, dar in acelasi timp sofisticata, rochia cu spatele gol lunga iti va aduce toate complimentele, oriunde ai alege sa o porti. 

Te invitam sa iti alegi modelul favorit, dintre rochiile cu spatele gol lungi pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru!

Missgrey @ Apr 10, 2016 +