rootfoot

Rochii de primavara: eleganta infinita, pentru orice moment

Fiecare primavara trebuie sa inceapa cu o floare, un martisor si... o rochie eleganta noua. Sau mai multe. Celebreaza cum se cuvine noul anotimp, alegand una dintre rochiile de primavara pe care ti le punem la dispozitie prin cea mai recenta colectie Miss Grey: simple dar extrem de feminine, elegante intr-o maniera subtila si in cele mai bogate culori, rochiile de primavara Miss Grey pot fi purtate cu succes larochie-de-primavara orice ocazie, fie ca vorbim despre evenimente speciale, cum ar fi aniversarile sau petrecerile, fie ca vorbim despre o zi obisnuita la birou. 

Create in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, rochiile de primavara Miss Grey se situeaza la granita dintre anotimpuri, reprezentand prin stilul lor primavara, in adevaratul sens al cuvantului. Culorile puternice, vibrante, iti aduc garderoba la viata, la fel cum primavara face cu intreaga natura. Iar croiala caracterizata de linii drepte le confera versatilitatea necesara pentru a fi purtate in cele mai diverse contexte si evenimente. Butonii aurii regasiti pe majoritatea rochiilor de zi aduc tinutelor elegante plusul de rafinament necesar pentru a desavarsi o aparitie spectaculoasa. 

rochie-de-primavaraLa inceput de sezon, adauga garderobei tale o rochie de primavara simpla si eleganta, confectionata din jerse elastic ce iti asigura confortul similar unei tinute office. Rochia de primavara Lara neagra este ideala ca tinuta office sau eleganta si, indiferent de momentele in care alegi sa le porti, intotdeauna iti va asigura toate complimentele. Reverele care contureaza decolteul in V, alaturi de butonii aurii de pemaneci si de la nivelul bustului, iti asigura o alura usor sofisticata, in vreme culoarea universala iti permite sa o accesorizezi in orice combinatie.

Pentru un plus de feminitate la inceput de anotimp, opteaza pentru rochia de primavara Lara rosie. Confectionata din jerse elastic adus tocmai din Orient pentru a da nastere acestei creatii feminine in atelierul Miss Grey, rochia scurta rosie de primavara iti pune in valoare formele feminine datorita liniilor drepte ale croielii sale, dar si materialului usor elastic. Culoarea extrem de feminina si seducatoare contrasteaza foarte elegant cu design-ul simplu si usor sobru al rochiei de primavara, astfel ca vei avea intotdeauna aparitii care vor atrage toate complimentele.

Te invitam ca la inceput de sezon, sa iti alegi rochiile de primavara favorite pe care sa le adaugi garderobei tale!

Missgrey @ Mar 01, 2016 +