rootfoot

Rochii de primavara la reducere - alege-ti favorita

Atata soare, flori si atmosfera care devine din ce in ce mai destinsa ne fac sa ne gandim in permanenta la rochiile de primavara. Dupa o iarna in care parea destul de ingrozitor simplul gand de a purta o rochie daca ne aminteam temperaturile de afara, este natural sa ne dorim sa purtam rochii de primavara in cele mai diverse contexte. Feminine si romantice, rochiile de primavara trebuie sa se regaseasca in garderoba fiecarei femei in aceasta perioada.

rochie-de-primavara-la-reducereAcesta este si motivul pentru care Miss Grey ti-a pregatit doua modele superbe de rochii de primavara la reducere, pe care sa le achizitionezi si cu ajutorul carora sa iti creezi aparitii de neuitat in aceasta perioada. Create in asa fel incat sa se potriveasca unei game variate de contexte si ocazii, rochiile de primavara la reducere flateaza orice tip de silueta si corespund unui numar foarte mare de preferinte in materie de stil. Simple dar deosebit de feminine, elegante si in acelasi timp comode, rochiile de primavara pe care ti le recomandam astazi sunt un must have pentru sezonul cald. 

Confectionata din bumbac imprimat, rochia de primavara la reducere Capri este una dintre favoritele noastre pentru aceasta perioada. O simpla privire asupra rochitei ne starneste zambetul, si asta datorita printuluirochie-de-primavara-la-reducere  floral multicolor care ii asigura o delicatete deosebita. Fusta cu doua volanase vaporoase adauga rochitei de primavara o nota romantica, in vreme ce design-ul menit sa iti valorifice formele feminine te flateaza indiferent de conformatie. Datorita materialului cu print floral multicolor, rochia de primavara nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a iesi in evidenta. In plus, aceasta este deosebit de versatila, astfel ca poti sa o porti in cele mai variate combinatii de tinute si in cele mai diverse contexte. 

Daca preferi tinutele in culori bogate si cu accente scolaresti, opteaza pentru rochia de primavara la reducere Sicily. La randul ei, confectionata din bumbac imprimat, rochia scurta de primavara impresioneaza nu doar prin design-ul menit sa flateze orice conformatie si sa puna in valoare formele feminine, ci si prin pattern-ul si culoarea materialului, care confera purtatoarei o alura jucausa si feminina, simultan. Deosebit de versatila, rochia de primavara la reducere cu volanase poate fi cu succes purtata fie ca tinuta de strada, fie ca tinuta eleganta, fie ca unfiorma in cazul unui eveniment sau al unei tinute semi-formale. Totul depinde de felul in care tu alegi sa accesorizezi rochia de primavara cu pattern scotian.

Tu ti-ai ales deja rochiile de primavara la reducere favorite? Daca nu, te invitam sa faci asta acum!

Missgrey @ Apr 09, 2016 +