rootfoot

Alege rochii negre de ocazie pentru sezonul de toamna-iarna

Cand vine vorba despre articole esentiale din garderoba noastra, nimic nu este mai feminin, mai versatil si mai clasic decat o rochie neagra de ocazie. Un accesoriu de stil indispensabil oricarui sifonier feminin introdus de catre Coco Chanel in anii 1920, rochia neagra a reusit sa incremeneasca in timp si sa isi pastreze eleganta eterna. Poate fi transformata si reinventata din nou si din nou, completand de minune evenimente speciale si tinute office, cu sau fara accesorii specifice. In functie de ocazie, rochia ta neagra poate fi purtata in cele mai variate moduri cu putinta. Astazi, ne-am propus sa iti prezentam cateva dintre aceste sugestii, menite sa te inspire in alegerea si crearea tinutei tale de sarbatori. 

 

 

Rochii scurte negre de purtat la orice eveniment special, chiar si in sezonul rece

 

Iti vine sau nu sa crezi, toamna si iarna nu trebuie sa te dezici de rochiile scurte negre; creatorii de moda ne pun la dispozitie modele care mai de care mai atragatoare in acest sens, special create pentru sezonul rochie neagra de ocazierece, astfel ca avem cu siguranta oportunitatea de a ne face admirate la evenimentele specifice, in ciuda temperaturilor. Diferentele notabila dintre rochiile negre de ocazie specifice sezonului cald si cele specifice sezonului rece exista, si trebuie sa tii cont de ele pentru a face alegerile potrivite: cea mai importanta distinctie intre aceste doua stiluri consta in materialul din care sunt confectionate; catifeaua, triplul voal si anticul vor lua locul voalului si dantelei subtiri din timpul verii, in vreme ce si design-ul se va distinge prin anumite caracteristici, precum: lungimea manecilor, adancimea decolteului sau decupajele de la spate. 

Poti purta rochii scurte negre si in sezonul rece daca alegi un model special creat pentru acest anotimp; este recomandat sa o faci pentru ca sunt extrem de feminine si versatile, si pot fi purtate cu dresuri, cu cizme lungi cu sau fara toc, astfel ca nu vei avea de suferit din punct de vedere al confortului. 

 

Rochiile elegante negre te salveaza atunci cand esti in impas 

 

Rochiile negre de ocazie pentru sezonul rece sunt esentiale pentru garderoba ta indiferent de sezon; cu siguranta ti s-a intamplat sa fii invitata la un eveniment si sa nu stii ce sa porti - daca ai la indemana o rochie de ocazie neagra, acest lucru se va schimba radical. Indiferent ca este vorba despre o petrecere aniversara, despre Craciun sau Revelion, despre o intalnire romantica sau pur si simplu o iesire in oras la care vrei sa faci o impresie aparte, rochiile negre elegante sunt absolut ideale pentru tine. Te flateaza indiferent de silueta, se potrivesc oricarei categorii de evenimente, pot fi usor accesorizate in diferite stiluri si niciodata nu te vor dezamagi, oferindu-ti aparitii feminine si pline de stil. 

 

Rochii de seara negre pentru petrecerile de final de an

 

In colectia special dedicata lunii decembrie si a petrecerilor aferente acesteia, Miss Grey ti-a pregatit cateva modele incantatoare de rochii negre de ocazie pe care le poti vedea pe site-ul nostru. Astazi, iti recomandam sa alegi rochia neagra scurta Serenity pentru petrecerile de Craciun si Revelion, daca vrei sa te faci remarcata printr-o tinuta aparte si pe care sa o poti purta si cu alte ocazii. Confectionata din catifea fina neagra si cu insertii de paiete aurii, rochia de ocazie scurta iti accentueaza talia si iti asigura o alura feminina si dinamica ce se datoreaza imbinarii celor doua texturi luxuriante. Simpla, dar in acelasi timp extravaganta, rochia scurta neagra poate sa fie purtata cu sau fara accesorii, un machiaj bine ales fiind suficient pentru a o pune in valoare si pentru a te aduce in centrul atentiei. 

Missgrey @ Dec 12, 2016 +