rootfoot

Rochii de seara pentru nunta de purtat in 2016

Rochiile de seara pentru nunta trebuie sa fie perfecte, motiv pentru care si alegerea lor trebuie sa inceapa cu suficient de mult timp inainte. Indiferent de preferintele tale personale in materie de stil sau de personalitatea ta, exista un element comun pe care fiecare femeie si-l doreste de la o rochie de seara pentru nunta: sa ii puna in valaore feminitatea si frumusetea naturala in asa fel incat aparitia sa sa fie una fara cusur, si in asa fel incat rochia aleasa sa vorbeasca de la sine despre atitudinea si personalitatea sa. 

rochii-de-seara-pentru-nuntaPentru ca se apropie sezonul nuntilor, Miss Grey ti-a pregatit o colectie speciala dedicata acestui eveniment. Din materiale atent alese, aduse special din Orient pentru a da nastere unor modele de rochii inedite in atelierul nostru din Bucuresti, rochiile pentru nunta din cea mai recenta colectie de primavara iti ofera o gama variata de optiuni din care este imposibil sa nu iti alegi cel putin un model favorit: incepand de la rochii scurte, atent create in asa fel incat sa iti flateze silueta indiferent de conformatie, si pana la rochii lungi de nunta care iti confera cele mai stralucitoare aparitii prin simplitatea si rafinamentul lor, rochiile de nunta Miss Grey se potrivesc tuturor femeilor moderne care isi doresc maximul de perfectiune de la un accesoriu vestimentar. Fie ca preferi culorile vibrante, fie tonurile delicate pastel, creatiile noastre de primavara iti vor cuceri inima si privirea si iti vor garanta numeroase complimente la ocaziile deosebite de sezon.

Astazi, iti recomandam rochia de seara pentru nunta Sara bordo, care va face furori in 2016. Confectionata din voal fin, de o fluiditate magica, rochia de seara pentru nunta impresioneaza, in primul rand, datorita culorii sale deosebite - care a fost atat de populara anul trecut, si care ramane printre cele mai indragite nuante si anul acesta - si anume - bordo-marsala. Croiala in stil A-line ii confera rochiei de seara pentru nunta capacitatea de a-ti pune in valaore talia si formele feminine datorita fustei care cade lin pe langa corp; in combinatie cu decolteul in V din zona bustului, atent conturat de insertiile de dantela regasite si la spate, fusta diafana iti confera o aparitie care te va scoate in evidenta intr-o maniera delicata si fermecatoare, atragand toate complimentele invitatilor. 

Te invitam sa iti alegi rochiile de seara pentru nunta din cea mai recenta colectie de primavara Miss Grey, si sa impresionezi la toate ocaziile speciale din anul 2016 prin creatii vestimentare inedite. 

Missgrey @ Apr 14, 2016 +