Reviste de moda pentru femei

Chiar si in era digitala, uneori nimic nu poate fi mai confortabil si mai placut decat putin timp personal petrecut cu o revista de moda in mana. Revistele de moda pentru femei sunt esentiale de fiecare data atunci cand sezonul se schimba, pentru ca sunt principala sursa din care putem afla ultimele noutati in materie de stiluri si tendinte; da, e foarte simplu sa ne rezumam la share-urile prietenelor de pe Facebook sau la zvonurile de la cafea, insa o revista de moda este mult mai in masura sa iti confere o perspectiva de ansamblu asupra schimbarilor in materie de stil vestimentar aferente unui nou sezon. Revistele de moda ne permit sa ne alegem exact acele elemente ale noilor tendinte care ne definesc, cu care ne identificam si pe care ni le putem insusi. Revistele de moda pentru femei sunt, intr-un cuvant, suplinitoarele specialistilor personali in materie de stil si vestimentatie: intotdeauna pregatite cu sfaturi, sugestii, si noutati la care trebuie sa avem acces. De aceea, astazi ti-am pregatit o selectie de reviste de moda pentru femei la care sa te abonezi sau pe care sa le achizitionezi cel putin de trei ori pe an. 

reviste-de-moda-pentru-femeiRevista de moda pentru femei Elle - care include noutati si discutii despre moda si frumusete, acoperind si o mare varietate de alte subiecte de care femeile sunt interesate. Stirile, politica, relatiile si orice alte subiecte majore sunt discutate din perspectiva feminina. Noua ne place la nebunie sa rasfoim revista Elle, atat datorita noutatilor in fashion, cat si datorita sugestiilor de tinute purtate de modelele de pe scena internationala a modei sau de vedetele de la Hollywood. In plus, exista si multe sectiuni de personlitate si lifestyle, astfel ca experienta noastra este mai mult decat completa. 

Revista de moda pentru femei Vogue - poate cea mai populara revista de moda, si poate si cea mai indragita. Ne fascineaza design-ul frumos si intotdeauna inovator, coperta extrem de bine realizata, si fotografiile impecabile din interiorul revistei. Pentru orice tinuta prezentata, imaginile sunt atat de clare, incat poti distinge textura, culoarea si materialul. Revista de moda Vogue fascineaza prin cele mai incantatoare tinute de pe podium, si prin extravaganta si profesionalismul cu care este realizata. Chiar daca preturile tinutelor prezentate in revista sunt, poate, mult prea ridicate, gasesti cu usurinta articole vestimentare similare la preturi reduse in magazinele locale.

Revista de moda pentru femei Glamour - Cu un continut online si fizic minunat, Glamour este una dintre revistele de moda pe care le recomandam pentru abonare, fie in mediul virtual sau nu. In fiecare numar al revistei de moda se regasesc numeroase articole pe lifestyle, care se potrivesc de minune cu sfaturile in materie de moda regasite in revista. 

Revista de moda pentru femei Allure - Pentru acele femei cae isi doresc sa rasfoiasca o revista de moda oirunde si oricand, recomandam Allure: spre deosebire de celelalte reviste enumerate mai sus, Allure are un stil care iti permite sa lecturezi rapid si cu usurinta materialele. Tot spre deosebite de celelalte reviste de moda pentru femei pe care le-am amintit, Allure este exclusiv focalizata pe moda si frumusete, astfel ca nu te vei bucura de foarte multe articole de lifestyle; bineitneles, acest aspect poate reprezenta pentru tine un plus sau un minus, in functie de lucrurile pe care le urmaresti si cauti atunci cand decizi sa citesti o revista de moda pentru femei. 

Tu ce reviste de moda citesti, si care este favorita ta?

Missgrey @ Nov 03, 2015 +