rootfoot

Reduceri de Halloween | Be the Queen of the night

Celebrarea Halloween-ului a devenit un eveniment de proportii si la noi, in ultimii ani. De aceea, finalul lunii octombrie ne regaseste in ipostaza nerabdatoare de a ne pregati tinute si costume care mai de care mai creative. Daca suntem, insa, invitate la un eveniment si nu ne dorim sa adoptam un costum adevarat, dar vrem sa ne pastram totusi tinuta in spiritul sarbatorii, lucrurile devin mai complicate. Astfel, ne-am gandit sa iti propunem cateva modele de rochii de petrecere usor de purtat la orice tip de ocazie desfasurata cu acest prilej, care, combinate cu un accesoriu, pot inlocui cu succes costumele de Halloween. 

    Petrecerea ta se desfasoara intr-o locatie pretentioasa? Nicio problema, pentru ca ai la dispozitie o superba rochie de seara lunga si vaporoasa, confectionata din voal si dantela brodata cu paiete. Rochia Darma reprezinta culmea rafinamentului si elegantei, cheia succesului unei aparitii spectaculoase, chiar si la cel mai pretentios eveniment monden de Halloween.

        

    Alege Rochia Zaira,  pentru un look ultra feminin, care fasineaza prin design-ul cu umerii goi, special creat pentru a-ti asigura o aparitie magica, definita de feminitate. Sau poate Rochia Casandra cu insertiile de dantela neagra transparenta la decolteu si fusta, care îti subliniaza latura romantica. Design-ul rochiilor le transforma in tinute potrivite pentru orice eveniment in sezonul de toamna, si, in acelasi timp, ele avantajeaza orice tip de silueta datorita modului in care sunt croite. 

        

    Esti pasionata de tinutele ce iti pun evidenta formele si te plaseaza in centrul atentiei, fara sa exagerezi? Foarte bine, pentru ca in acest caz iti sugeram sa porti o rochie rosie din catifea ca element de baza pentru a-ti contrui intreaga tinuta, adaugand accesorii pline de farmec. Iti propunem rochia Anne rosie din catifea fina, creata astfel incat sa se muleze discret pe formele tale, cu un croi conic ce iti confera o aparitie spectaculoasa, simpla si sofisticata simultan. Dar daca vrei sa fii mai indrazneata, Rochia Catarina rosie te surprinde prin bustul realizat din dantela si un design care te va plasa în centrul atentiei.  Fusta petrecuta îti dezvaluie subtil si seducator frumusetea picioarelor, iar manecile bufante, pe langa faptul ca dau tinutei un aer romantic, echilibreaza armonios proportiile, fiind ideale pentru o silueta cu umerii prea îngusti. Materialul rafinat iti imbraca intr-o maniera perfecta formele, accentuandu-ti feminitatea, iar design-ul este remarcabil datorita combiantiei dintre simplitate si eleganta pe care il emana.

     

    Daca nu ai inca idee ce anume vei purta in noaptea de Halloween, acceseaza cu incredere www.MissGrey.ro, si alege-ti din multitudinea de rochii de seara pe care ti le punem la dispozitie acele modele care te inspira sa iti creezi o costumatie demna de o regina a noptii!

    Missgrey @ Oct 25, 2018 +